Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najnowsze badania WHO pokazują, że osoby bez objawów - NIE ZARAŻAJĄ.
ciekawe tez jest to co nas czeka w najblizszych 5 - 10 latach bo konsekwencje tego co sie teraz od****rdala bedziemy odczuwac jeszcze dlugo
tutaj np jak czesto w google ludzie szukaja informacji "jak się zabić": trends.google.pl/trends/explore?date=all&geo=PL&q=jak%20si%C4%... to tylko pokazuje, patrzac na staty od sierpnia 2008 do lutego 2012, ze nic sie nie poprawi na wiosne jak wielu uwaza
cyt. „ Numery rejestracyjne pojazdów silnikowych to dane osobowe, takie same jak numer PESEL czy adres e-mail i podlegają RODO”
Nie zesraj się dzbanie.
cyt. „ Numery rejestracyjne pojazdów silnikowych to dane osobowe, takie same jak numer PESEL czy adres e-mail i podlegają RODO”
Bzdura.
Taki idiota np. nigdy nie skorzysta z basenu publicznego czy chociazby poidełka miejskiego - do tego to prowadzi stopniowa alienacja co doprowadza do krótszego życia nas z osobna itp .itd.
Najnowsze badania WHO pokazują, że osoby bez objawów - NIE ZARAŻAJĄ.
Najnowsze badania WHO wskazują, że WHO to debile.
To podaj mi adresy tych ludzi co zobaczyles rejestracje albo powiedz gdzie szukac danych osobowych po rejestracji.
A co do zdjecia: pewnie mama kazala
Maska filtracyjna. Ciekawe co jaki czas zmieniał wkłady. Poza tym maska filtracyjna nie zapewnia 100% odizolowania się od otoczenia. Jeśli ubranko było zrobione z folii, to po godzinie będzie błagał, żeby go wyjąć z tego wora. Jednym słowem - debil.
Pierdolisz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów