Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Geraldinio 2024-11-10, 23:29 4
To są ci słynni północno koreańscy komandosi w Ukrainie? a myślałem, że nie można być głupszym niż rosjanin, człowiek całe życie się uczy i rewiduje swoje poglądy xd
Zgłoś
psotna_cipka 2024-11-10, 23:39 5
Geraldinio napisał/a:

To są ci słynni północno koreańscy komandosi w Ukrainie? a myślałem, że nie można być głupszym niż rosjanin, człowiek całe życie się uczy i rewiduje swoje poglądy xd

Im dalej na wschód od Bugu tym bardziej pojebana nacja. Dziwisz się jakby to jakaś nowość była.
Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-10, 23:40 25
Geraldinio napisał/a:

Tu masz racje, dzisiaj jesteś lewakiem jak sam wcześniej napisałeś, a kto wie, może w przyszłości zmądrzejesz
Zgłoś
__Tux__ 2024-11-10, 23:51 2
Za podkład dźwiękowy autor powinien wisieć.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-10, 23:57 4
Geraldinio napisał/a:

Podejrzanie grubi jak na żołnierzy Wielkiego Przywódcy. Nawet w czołgach mieści się ich po 8 bo tacy szczupli więc ci to jacyś przebierańcy z południa
Zgłoś
turor 2024-11-11, 0:14 2
I jeden pluton obiadu nie dostanie
Zgłoś
kobo7 2024-11-11, 0:36 8
Łapę podstawia, każe sobie nałożyć, a potem zdziwiony. Trepowaty uj jakiś.
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-11-11, 2:46 1
Rozkaz to rozkaz.
Zgłoś
PabloSkills 2024-11-11, 7:21
Uważam, że jest niewinny. Dobrze wykonał rozkaz.
Zgłoś
Gienek78 2024-11-11, 8:02
Polecenie było nieprecyzyjne
Zgłoś
amba88 2024-11-11, 8:03 2
Ale gówno

Zgłoś
mateuszsick 2024-11-11, 9:03 2
Może gówno ale coraz więcej takich ludzi łazi po ulicach i co gorsza jeżdżą samochodami 😉
Zgłoś
qaz123edc 2024-11-11, 10:10 2
Geraldinio napisał/a:

No tak, dla niepoznaki przebrali się w południowokoreańskie mundury

Same niedouczone debile w tym wątku
Zgłoś
mesjans 2024-11-11, 11:05
Uprawnień do operowania chochlą nie pokazał to dostał szamę do łapy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem