Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wszystkiego najlepszego w 2024 roku skurwysyny jebane.
Życzę wam w chuj kasy biedaki polaki cebulaki piehdolone. Żeby was było stać na [...} jakaś męska pizda.
No dzięki, ale kurwa wydaję mi się, że w tej symulacji może o coś więcej chodzić niż tylko ładny samochód i ruchańsko. Takie mam spostrzeżenia
Ooo odezwał się jebany obrońca demokracji, 8lat ruchania Polaków w dupę to dla ciebie to za mało, dobrze że te skurwysyny przejebaly wybory. Jebać pisiorow
jak ktoś atakuje PO to w oczach platformoców i Hołowniowców musi być z PiSu, nie ma innej możliwości co nie debilu ?
No dzięki, ale kurwa wydaję mi się, że w tej symulacji może o coś więcej chodzić niż tylko ładny samochód i ruchańsko. Takie mam spostrzeżenia
Tak o przeżycie w nagrodę i tak na koniec przegrywasz
Wysłany: 2023-12-31 19:16:48 Cyt
Przecież masz cel w życiu! Opisywać swój ideał kobiecości na Sadolu. O bertach z dupą jak trzydrzwiowa szafa, obwisłych cycach u jakiejś starej klabzdry, pięciokilogramowym podpiździu u jakiejś zarośniętej, zapuszczonej lampucery... Te wrzutki o Twoim ideale kobiecego piękna zawsze poprawiają humor. I parę razy też sobie zwaliłem czytając je.
A jakbyś miał wskakiwać pod tira, to nie zapomnij tego nagrać, ewentualnie skiknąć tam, gdzie jest jakiś monitoring
Nieco spóźnione życzenia: Szczęśliwego 2024 Sadole
Elegancko. Myślę, że i u nas dzięki nowej władzy będzie tej ciapatej tradycji z czasem coraz więcej... Btw,
Wszystkiego najlepszego w 2024 roku skurwysyny jebane.
Życzę wam w chuj kasy biedaki polaki cebulaki piehdolone. Żeby was było stać na fajną bryke, a nie tylko na opłaty i żarcie od 1 do 1 i alimenty na Brajanka dla Dżesiki, która was wychujała i zostawiła w chuj. Stulejom śmierdzącym życzę, żebyście wyleczyli stuleje i zaruchali jakąś fajną pizde. Pannom życzę w piździe bolca, abyście nie dostawały pierdolca i frajera, który was będzie utrzymywał i spełniał wasze zachcianki. Sobie z kolei życzę w nowym i jeszcze chujowszym 2024r, żebym w końcu znalazł sens życia, a jak nie, to żeby mnie tir pierdolnął i żebym się więcej nie męczył na tym padole jak jakaś męska pizda.
pozdro byku haha
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów