Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tłuste bydle z niej się zrobiło po obiedzie. Ledwo poszła.
Pomysl nad tym
Fajny piesek... Można gdzieś kupić szczeniaka, czy trzeba samemu pojechać i złapać?
Piesek? Hieny należą do kotokształtnych i mają więcej wspólnego z mruczkiem-dachowcem niż z psem.
Taki wariat wszystkie szczury osiedlowe by wytępił. Te małe 10cm frędzelki na smyczy cziłała, jak i "dziwne" szczepy amstaffów
Nie martw sie ciulalki nie wezma bo toto szczeka i agresywne jest do obcych zwierzat. WIem bo mam takiego obronce ostatnio sztachete chcial wygryzc aby sie do amstafa dostac bo siotra przyjechala po sasiedzku Taka hiena by spierdzielala przed nim pewnie bo by nie wiedziala co to jest, male szybkie i do tego szczeka
Fajny piesek... Można gdzieś kupić szczeniaka, czy trzeba samemu pojechać i złapać?
Ty lepiej złap jakis podręcznik biologii z podstawówki.
Ale w sumie to na chuj cieciowi na parkingu biologii sie uczyc....
Jebać hieny na 100%
Jebać hieny, tylko lwy
Jebać hieny na 100%
Homo maczo komentarz na 100%
Rozumiem że 200kgnaklate w 5 seriach?
Piesek? Hieny należą do kotokształtnych i mają więcej wspólnego z mruczkiem-dachowcem niż z psem.
Ty lepiej złap jakis podręcznik biologii z podstawówki.
Ale w sumie to na chuj cieciowi na parkingu biologii sie uczyc....
IRONIA – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego.Można powiedzieć, że ironia to taki lekki sarkazm. Oba wypowiedzenia opierają się na zamierzonej niezgodności.
W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
Termin ten odnosi się również do sytuacji, zjawisk niezgodnych z oczekiwaniami; rezultatów przeciwstawnych wobec zamiarów, czyli do zaburzenia przyczynowo-skutkowej struktury rzeczywistości.
W łeb by wam tym przyjebał, a i tak byście nie zauważyli pajace...
– sposób wypowiadania się, oparty na niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego.Można powiedzieć, że ironia to taki lekki sarkazm. Oba wypowiedzenia opierają się na niezgodności.
W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
Termin ten odnosi się również do sytuacji, zjawisk niezgodnych z oczekiwaniami; rezultatów przeciwstawnych wobec zamiarów, czyli do zaburzenia przyczynowo-skutkowej struktury rzeczywistości.
W łeb by wam tym przyjebał, a i tak byście nie zauważyli pajace...
ta teraz nagle ironia frajerze wez sie nie spinaj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów