W skrócie: Gość zabrał swojego przyjaciela, który boi się latać na jego pierwszy w życiu lot.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
daniel5995 napisał/a:
Do końca filmiku czekałem na akcję typu, pilot udaje że mdleje lub coś podobnego żeby gość się zesrał a tu nic.
Cytat:
Ja tak darłem p*zdę w Airbusie A340-500, tylko nie wiem dlaczego ludzie tak dziwnie na mnie patrzyli
Bo darłeś pizdę w Airbusie A340-500.
Niech ktoś zrobi fotkę Mariusza w samolocie.
Wsiadaj. Lecimy na główną.
Nie było chyba takiej jeszcze.
Wsiadaj. Lecimy na główną.
Nie było chyba takiej jeszcze.
Stu z Kac Vegas?
Pycholandia napisał/a:
W skrócie: Gość zabrał swoją dziewczynę, która boi się latać na jej pierwszy w życiu lot.
Poprawiłem.
Jak można się bać czegoś, czego się nigdy wcześniej nie robił?
Tak samo jak można nie lubić czegoś, czego się nigdy wcześnie nie próbowało?
Myślałem, że to tylko domena bab.
Tak samo jak można nie lubić czegoś, czego się nigdy wcześnie nie próbowało?
Myślałem, że to tylko domena bab.
Kurwa, jaka pizda. Ile ja bym dał za taki przelot a on to ma tak poprostu...
Się śmiejecie Gdybyście zobaczyli mnie w heideparku jak cały obrzygany wyszedłem na zdjęciu
koleś ma takiego sikora na łapie, że mógł by za niego kupić sobie 2 takie samolociki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów