W skrócie: Gość zabrał swojego przyjaciela, który boi się latać na jego pierwszy w życiu lot.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gdybym kiedyś pilotował awionetkę i miał takiego pasażera obok, to bym wyłączył silnik i zacząłbym się drzeć, że zaraz zginiemy i w ogóle, panikować jak pojebany. Do końca lotu bu pewnie jebało gównem w kabinie, ale co tam, raz się żyje
szkoda że nie zwymiotował...
Mogli się chociaż rozpierdolić.
nygas232 napisał/a:
Gdybym kiedyś pilotował awionetkę i miał takiego pasażera obok, to bym wyłączył silnik i zacząłbym się drzeć, że zaraz zginiemy i w ogóle, panikować jak pojebany. Do końca lotu bu pewnie jebało gównem w kabinie, ale co tam, raz się żyje
Jeśli chciałbyś taką opcję sądzę, że podołałbym twojemu wyzwaniu
Sądząc po głosie, to chyba bardzo bliski 'przyjaciel'
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów