📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Młody, piękny i jaki tryskający energią"
Kto, odc. Familiady?
Kto, odc. Familiady?
W milionerach główną nagrodą jest milion, a tu sto milionów
//Tak, wiem, że kiedyś były inne waluty
//Tak, wiem, że kiedyś były inne waluty
Nie waluty inne,przed denominacją.
przypowieść o rwaniu rzepy przez wiejskich buraków...
btw, ciekawe ile razy przy kręceniu odcinka rodzinki musiały się upokarzać i robić "Łuuuuu"!
btw, ciekawe ile razy przy kręceniu odcinka rodzinki musiały się upokarzać i robić "Łuuuuu"!
Moim faworytem jest reprezentant drużyny Sidorów, w niebieskiej koszuli.
Podobni jak kropla w krople.
Podobni jak kropla w krople.
Karolek :"Rodzina Sidorów"
Rodzina Sidorów "uoaauaaa" ...
PS. Widzę że od młodego był taki super zajebiście śmieszny.
Rodzina Sidorów "uoaauaaa" ...
PS. Widzę że od młodego był taki super zajebiście śmieszny.
a to wariaty
duzo kasy do wygrania
To nie może być pierwszy odcinek familiady.
Kiedyś TVP2 miała inne logo, taką śmieszną grubą dwójkę.
To musi być gdzieś z ~1998-2000
Kiedyś TVP2 miała inne logo, taką śmieszną grubą dwójkę.
To musi być gdzieś z ~1998-2000
@up
Sorry za piwo, miało być cytuj.
A nie przyszło Ci do głowy, że może to niedawno jeszcze raz puścili z okazji x-lecia familiady?
Sorry za piwo, miało być cytuj.
A nie przyszło Ci do głowy, że może to niedawno jeszcze raz puścili z okazji x-lecia familiady?
od poczatku zarcikiem lubil zarzucic
@klaciorz, skoro nie masz pojęcia o świecie to sie nie wypowiadaj... 100 milionów w 98 roku, brawo yeti...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów