Nie do końca udany pierwszy pocałunek.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ile to już zrobiło okrążeń w internecie....
one wszystko tak na początku a później to pierdolą się jak dzikie z każdym który zaimponuje + Jack Daniels sprawdzone
jak chcecie mieć wierne kobiety to przestańcie być ciotami czasem trzeba zajabać jej w pysk, obiad pod nos, zakupy, gary, podłogi, kuchnia
jak chcecie mieć wierne kobiety to przestańcie być ciotami czasem trzeba zajabać jej w pysk, obiad pod nos, zakupy, gary, podłogi, kuchnia
Najsmutniejszy filmik jaki dzisiaj widziałem.... ten gówniak ma już po tym pewnie zniszczoną psychę, zostanie internetowym walikiem stulejarzem, władcą Sadistica
Zapewne waliło młodemu z paszczu jak koniu z obory.
Teraz taka obrzydliwa, a za jakieś 10 lat pewnie bukkake z pięcioma murzynami albo sranie na cyce będzie dla niej codziennością.
Basia_Stańczyk napisał/a:
Może krowie w oborze albo koniowi w stajni? Bo do cholery nie wiem, gdzie koń ma oborę.
Basia_Stańczyk napisał/a:
Ehh... ile lasek za młodu odpuściłem, bo całować się z nimi nie dało rady
@up, wierzymy, że całe tabuny, dziesìatki, jeśli nie setki tysięcy lasek! Ogierze.
@krzyks Wolałeś pachnące bratkami cygara?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów