📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Ciekawe jak to jest ruchać muminke ?
Cytat:@up spytaj ojca
to może powiesz nam jak na imię ma mama muminka ?
Moonlord napisał/a:
to może powiesz nam jak na imię ma mama muminka ?
Nie chce mi się dywagować na ten temat, dlatego pozwolę sobie wrzucić cytat znaleziony na pierwszej stronie googla.
Cytat:
Pytanie o imiona rodziców Muminka to jedno z pierwszych, jakie przychodzi na myśl, gdy ogląda się tą uroczą bajkę sprzed lat, w której palce maczali nie tylko Finowie, ale też Japończycy i Holendrzy. No bo przecież rodzice głównego bohatera musieli się jakoś do siebie zwracać zanim poczęli syna. I w ogóle co to za imię - Muminek, przecież to nazwa rasy, a nie imię. To tak jakby nazwać dziecko „Człowiek”, a na jego rodziców wołać „Tata Człowieka” i „Mama Człowieka”.
Dziękuje Bardzo autorowi tego postu za zniszczone dzieciństwo
Muminek mam nadzieje że się skubany zabezpieczył przed niechcianą ciążą
Muminek mam nadzieje że się skubany zabezpieczył przed niechcianą ciążą
Kaprys napisał/a:
audio pochodzi z 79 odcinka "Zaręczyny Muminka". Muminek znajduje pierścionek, a migotka po cwianiacku wkręca go w zaręczyny. Reasumując - chodzi o wkładanie pierścionka na palec.Dobra, teraz o kwiatka chodziło, czy co? Bo że o prącie do pochwy to wiadomo, ale w wersji dla dzieci?
Jeśli lubicie doszukiwać się podtekstów, mniej lub bardziej ukrytych, polecam całą serię, w każdym odcinku jest coś co bawi swoją dwuznacznością, szczególnie kiedy oglądacie to będąc skutym jak świnia.
a do typka który w jednym z pierwszych komentarzy napisał, że TE Muminki to polska produkcja - jebnij się w łeb.
edit: dodam, że wytrwałym i uważnym uda się znaleźć odpowiedź na nurtujące od dziecka pytanie, jak nazywali się mamusia i tatuś Muminka zanim urodził się Muminek. Jest to w jednym z odcinków ze wspominkami Tatusia Muminka z młodości.
Uwielbiam tą sadistica, człowiek przyjedzie styrany, czyta komenty i jak zwykle to samo jeden normalny na temat, następny pseudo pocisk a potem z górki wszyscy cisną się nawzajem wyzywając się przy tym, a zaraz gdzieś to widziałem już wiem wszędzie gdzie są Polacy, ehh dobranoc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów