📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trochę mało interesująca gra wstępna, ale sama jazda i finał na ryj, elegancja
Od razu widać, że polska bajka bo muminki nie mają ubrań jak w polsce
Ciekawe jak to jest ruchać muminke ?
Ciekawe jak to jest ruchać muminke ?
Dobra, teraz o kwiatka chodziło, czy co? Bo że o prącie do pochwy to wiadomo, ale w wersji dla dzieci?
Muminki to schizowa bajka była.
@YanioL twój mi mówił że całkiem przyjemnie najgorsze doswiadczenia mial ze swoja doczesno ale szybko jo zabił bo śmierdziała trupem cheheehehehe
re up:
Nie zrozumialem ani słowa z twojego wywodu. To jakby próbować kogoś obrazić tekstem "ej ale jebiesz kaloszem!" .
Nie zrozumialem ani słowa z twojego wywodu. To jakby próbować kogoś obrazić tekstem "ej ale jebiesz kaloszem!" .
straatveger napisał/a:
@YanioL twój mi mówił że całkiem przyjemnie najgorsze doswiadczenia mial ze swoja doczesno ale szybko jo zabił bo śmierdziała trupem cheheehehehe
Ziomuś nie rozumiem co Ty do mnie piszesz. O chuj Ci chodzi? Napisz powoli i bez błędów, albo wrzuć na jakiś słownik zanim tutaj wrzucisz.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów