Dla niektórych ewolucja tak zapieprza, że nie są wstanie objąć umysłem wszystkich nowinek technicznych. Czasami są to zjawiska odbywające się w zderzaczu hadronów, albo jak w tym wypadku ruchome schody. Akcja dzieje się w Papua-Nowa Gwinea (takie cuś nad Australią).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a było to tak , pewnego dnia na plantacje bawełny przyszedł biały człowiek o imieniu john był to nowy właściciel tej plantacji , wybrał jednego murzyna z 100 pozostałych dał mu 10 dolarów , i powiedział masz murzynie oto daje ci 10 Baksów , idz do najbliższego miasteczka i kup kilo pomidorów , murzyn wyruszył w długa drogę do galerii handlowej gdy wszedł murzyn czarny jak smoła zauwarzył poruszające sie schody ów murzyna ogarneła trwoga , co to jest czy to jest bezpieczne murzyn się ciekawił , patrzy ludzie stają na to a to ich niesie ku niebu , murzyn pyta się sam siebie czy to są schody do nieba ? to nie morzliwe , nie będe już musiał pracować ciężko na fermie za kilo kaszy tygodniowo , ,murzyn nie mógł się zdecydować aż namówili go inni murzyni aby spróbował , ku żdziwieniu murzyna winda nie zabrała go do nieba .... murzyn był zawiedziony ta całą sytuacją z wszystkiego zapomniał kupić pomidory , wrócił na farmę , a za karę że nie spełnił swojego murzynowskiego czarnego obowiażku dostał 200 batów ..
teraz pewno na drzewo tak zapierdziela
Chuj wam na grób z pierdoleniem o murzynach. Żadnego grubasa tam nie widziałem, klasa. Nie to co u nas, pierdolone otłuszczone ścierwa.
Ja bym się z pana nie śmiał... Ostatnio w "Sprawie dla reportera" było o facecie, którego takie schody zabiły!
Nad Australia to mogą być kurwa chmury; Papua jest na północ od Australii, co jest zdecydowaną różnicą. Wiem, że to pierdoła, ale wkurwia mnie to tak samo jak mowić "pisze".
Szkoda kurwa, że żaden z was ekstra przemądry pierdolony inteligent nie zauwazył, że ten człowiek jest upośledzony już nie patrząc na to czy jest murzynem bo sam jestem jebanym rasistą , ale troche szacunku do kogoś kto jest jaki jest nie z własnego wyboru pajace
Kmil69 napisał/a:
Szkoda kurwa, że żaden z was ekstra przemądry pierdolony inteligent nie zauwazył, że ten człowiek jest upośledzony już nie patrząc na to czy jest murzynem bo sam jestem jebanym rasistą , ale troche szacunku do kogoś kto jest jaki jest nie z własnego wyboru pajace
To jest Sadistic, więc
Zniewól swój butthurt i przeczytaj jednym tchem nazwe tego serwisu.
Jak zobaczy papierosy zmieniające smak to mu rozpierdoli mózg.
Kmil69 napisał/a:
faktycznie, bo Murzyn jest murzynem z własnego wyboru... -_-
z taką argumentacją to
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów