Dla niektórych ewolucja tak zapieprza, że nie są wstanie objąć umysłem wszystkich nowinek technicznych. Czasami są to zjawiska odbywające się w zderzaczu hadronów, albo jak w tym wypadku ruchome schody. Akcja dzieje się w Papua-Nowa Gwinea (takie cuś nad Australią).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po schodach to się boi ale po banana na drzewo na boso to pierwszy zapierdala
murzyn po prostu nie jest rasistą, i dlatego też nie deptał czegoś, co jest innego koloru.
dobra dobra a wy lepiej nie wygladacie jak wracacie z imprezy
teraz będzie nimi jeździł cały dzień
hagios napisał/a:
murzyn 100 lat za murzynami
Dokładnie a mówią, że to my jesteśmy 100 lat za murzynami
dobrze, że mnie tam nie było
podpowiedział bym mu by szedł pod prąd i szybko biegał
podpowiedział bym mu by szedł pod prąd i szybko biegał
Robster napisał/a:
Dla niektórych ewolucja tak zapieprza, że nie są wstanie objąć umysłem wszystkich nowinek technicznych.
A teraz idź dowiedzieć się, co to znaczy ewolucja.
jamci napisał/a:
A teraz idź dowiedzieć się, co to znaczy ewolucja.
literatura nie do opanowania dla ciebie napisał/a:
(...) ewolucja jest rozumiane jako ciągły proces zmian, dlatego jest pojęciem o wiele szerszym niż rozumienie słowa ewolucja w naukach przyrodniczych
Więc kurwa nie ucz ojca dzieci robić. Chcesz błysnąć to pokaż jak szalety sprzątasz, a nie będziesz biologa zgrywał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów