Zaraz potem poszedł do restauracyjnego.
Zaraz potem poszedł do restauracyjnego.
knowing.
Nigdy nie odbywałem podróży takim wagonem, ale pierdolę, za chuja bym nie usnął. Chrapiące stare grażyny i najebane janusze zionęły by wódką, bo trzeba się napić ze współplemieńcem i pewnie jebaliby siarczyste bonczury z dupy całą noc. Na trzeźwo za chuja bym nie usnął obok obcych ludzi.
Wlazłeś między wrony to pij jak i one
Nigdy nie odbywałem podróży takim wagonem, ale pierdolę, za chuja bym nie usnął. Chrapiące stare grażyny i najebane janusze zionęły by wódką, bo trzeba się napić ze współplemieńcem i pewnie jebaliby siarczyste bonczury z dupy całą noc. Na trzeźwo za chuja bym nie usnął obok obcych ludzi.
Sapiących Grażyn i najebanych Januszy raczej nie stać na sypialny.
Sapiących Grażyn i najebanych Januszy raczej nie stać na sypialny.
Zdziwilbys sie
za moich czasów były zabezpieczenia co by się nie spierdolić
Tak było i to amelynowe
trochę twardo było no i ten dźwięk gdy się pokrętło jeblo na załącz światło, takie tłiii było jakby ultra dźwięk
dobry wieczór państwu poproszę bilecik
no i pytanie ilu i dokąd,
I pstryk dziurkaczem podwujnym
I do Ełku
pstryk dziękuję dobranoc
obudź jak będziemy przez Wisłę przyjeżdżać
lecieć niezwykle rzadkie gówno. Szarpie gościa na górnym łóżku:
-Proszę się obudzić! Zesrał się pan!
-Ale ja wcale nie śpię!!!!
Racja bieda była najczęściej to na korytarzu byliśmy Rybnik Ełk , siedzenia czasem wolne jedno z ściany dało się wysunąć ale to było dla tych silniejszych, Tata raczej wołał żebyśmy na torach siedzieli
Oho, jaki francuski piesek się znalazł. Pewnie ziarnko grochu na 10 materacach też by ci uniemożliwiło zaśnięcie. Co za pizda z ciebie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów