Gaz M72. Trochę przypomina BMW X6.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Data 24.05.09 . . . Aha, to rosja już tak bardzo się rozwinęła ? xD
Bardziej to przypomina podniesioną Warszawę M 20 z napędem 4X4
Bo ruskie skopiowali nasza warszawae i kozaki byli hahaha
Mowili o tym w programie legedy prl-u
Mowili o tym w programie legedy prl-u
@up
Ale to warszawa była kopią ruskiej Pabiedy.
Ale to warszawa była kopią ruskiej Pabiedy.
Data 24.05.09 . . . Aha, to rosja już tak bardzo się rozwinęła ? xD
Chyba Ty sie nie rozwinąłeś, tam jest napisane "powtórka programu z 24.05.09"
Chyba Ty sie nie rozwinąłeś, tam jest napisane "powtórka programu z 24.05.09"
Dokładnie co do tego bmw. Stary ty nie wiem zacznij TVN Turbo oglądać. Bo za niedługo popierdolisz malucha z matizem.
Ryscy skopiowali ale Warszawę 210 i to tylko przypuszczenia. Chodzi o Wołgę M24 z 1970r. Natomiast to auto to zostało zbudowane na bazie GAZa M20 Pobiedy czyli naszej Warszawy M20 którą tłukliśmy na ruskiej licencji.
tak czy inaczej jakbym pojechał za X6-óstką za tym Gazikiem to zatrzymałbym się na pierwszym lepszy wzniesieniu, bo takie kurwa teraz robią SUV-y. Po to żeby bogate pseudo biznesłoman mogły sobie zapierdalać takimi po miastach i się wozić a nawet kurwy nie wiedzą co to dyferencjał!
Bo mnie kurwa boli nie? jestem wylewny i chuj..
Bo mnie kurwa boli nie? jestem wylewny i chuj..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów