18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pierwszy SUV świata
august82 • 2011-04-12, 20:12
Gaz M72. Trochę przypomina BMW X6.

Każda trójwymiarowa zwarta i jednospójna rozmaitość topologiczna bez brzegu jest homeomorficzna ze sferą trójwymiarową.
Zgłoś
danmaster 2011-04-12, 20:38
Data 24.05.09 . . . Aha, to rosja już tak bardzo się rozwinęła ? xD
Zgłoś
Suicide_on_demand 2011-04-12, 20:52
Bardziej to przypomina podniesioną Warszawę M 20 z napędem 4X4
Zgłoś
jurgus 2011-04-12, 21:21
Bo ruskie skopiowali nasza warszawae i kozaki byli hahaha
Mowili o tym w programie legedy prl-u

na żywo jestem brzydszy i nie noszę peleryny
Zgłoś
Suicide_on_demand 2011-04-12, 21:25
@up
Ale to warszawa była kopią ruskiej Pabiedy.
Zgłoś
Stato 2011-04-13, 0:15 3
Cytat:

Gaz M72. Trochę przypomina BMW X6.

Jak dwie krople wody... :
Zgłoś
niejakub 2011-04-13, 9:12
Data 24.05.09 . . . Aha, to rosja już tak bardzo się rozwinęła ? xD

Chyba Ty sie nie rozwinąłeś, tam jest napisane "powtórka programu z 24.05.09"
Zgłoś
august82 2011-04-13, 16:45
@ Stato
Sprawdź w słowniku pod hasłem "sarkazm".

Każda trójwymiarowa zwarta i jednospójna rozmaitość topologiczna bez brzegu jest homeomorficzna ze sferą trójwymiarową.
Zgłoś
WhyMe? 2011-04-14, 8:25
Dokładnie co do tego bmw. Stary ty nie wiem zacznij TVN Turbo oglądać. Bo za niedługo popierdolisz malucha z matizem.
Zgłoś
MtKrybnik13 2011-04-14, 13:33
Ryscy skopiowali ale Warszawę 210 i to tylko przypuszczenia. Chodzi o Wołgę M24 z 1970r. Natomiast to auto to zostało zbudowane na bazie GAZa M20 Pobiedy czyli naszej Warszawy M20 którą tłukliśmy na ruskiej licencji.
Zgłoś
kuki7051 2011-04-14, 14:11
tak czy inaczej jakbym pojechał za X6-óstką za tym Gazikiem to zatrzymałbym się na pierwszym lepszy wzniesieniu, bo takie kurwa teraz robią SUV-y. Po to żeby bogate pseudo biznesłoman mogły sobie zapierdalać takimi po miastach i się wozić a nawet kurwy nie wiedzą co to dyferencjał!

Bo mnie kurwa boli nie? jestem wylewny i chuj..
Zgłoś
C'est Ca 2011-04-14, 18:51
Z ktorej strony X6 przypomina ? ;D Chyba z dupy strony troszeczke tak, to sie zgodze, bo z zadnej innej nie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów