📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
🔥
Nie deptać trawników
- teraz popularne
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Pięknie. Szkoda że z naprzeciwka jeszcze nikt nie jechał to zakończył by spierdolony żywot motocipeusza.
To jeden zakręt jest, temu na moto też się wydawało że już koniec i zaczął prostować, na nieznanej trasie się nie kozaczy
@Lok: to zdaje murek jest. Trochę szkoda, że nie barierka, bo zwykle na barierce coś tam się urywa człowiekowi
@Lok: to zdaje murek jest. Trochę szkoda, że nie barierka, bo zwykle na barierce coś tam się urywa człowiekowi
Lok napisał/a:
Wiadomo co z barierką?
Nie pozbierała się po tym, jak się dowiedziała że nic mu się nie stało
Pedator napisał/a:
Pięknie. Szkoda że z naprzeciwka jeszcze nikt nie jechał to zakończył by spierdolony żywot motocipeusza.
Szkoda byłoby niewinnej ofiary.
Chyba, że byłaby to druga motopizda, to wtedy to tak.
Kiedyś jak jeszcze jeździłem z CB radio pytam jak tam droga chyba z Grójca (czy okolic) na Górę Kalwarię i dalej na Siedlce. Musiałem pojechać objazdem bo dostałem odpowiedzi, że jest bardzo duży korek, a trasa jest całkowicie zablokowana w pewnym miejscu.
Wcale mi to nie popsuło humoru, mimo że przyczyną blokady był wypadek ze skutkiem śmiertelnym, a nawet dwoma.
Na prostej drodze zderzyły się czołowo dwie motocipy i obie odeszły w zaświaty, a na miejscu pracowała prokuratura blokując drogę
Miał pewnie obcykany ten zakręt i wiedział z jaką prędkością może go pokonać...
...ale nie wziął kretyn pod uwagę tego, że pada deszcz
...ale nie wziął kretyn pod uwagę tego, że pada deszcz
Jaten napisał/a:
To jeden zakręt jest, temu na moto też się wydawało że już koniec i zaczął prostować, na nieznanej trasie się nie kozaczy
@: to zdaje murek jest. Trochę szkoda, że nie barierka, bo zwykle na barierce coś tam się urywa człowiekowi
Deszcz napierdala przecież
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów