18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Pies alpinista
blerhs • 2010-06-06, 23:22
jest hardkorem, podobno robi w holyłódzie i ma na to certyfikaty, cztery

Zgłoś
R................g 2010-06-06, 23:26 1
jak będe stary i pomarszczony to kupie sobie takiego psa...
Zgłoś
T................l 2010-06-06, 23:28
Fajny na jakie działa baterie ;>
Zgłoś
~Conscribo 2010-06-06, 23:30 2
kiedyś wyrżnie o ziemię i będzie w dziale hard.. a szkoda, bo mądra psinka.

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
Ragnar SW 2010-06-07, 0:26
bear grylls się kłania - odpowiednio skierowana kamera i wspinasz się teoretycznie po pionowej ścianie
Zgłoś
cin3k1989 2010-06-07, 1:58
Gdzie on mu żarcie chował, że się tak nauczyła biedna psina ?
Zgłoś
Krzyż 2010-06-07, 3:11
no i nie spadl...
Zgłoś
Walassss 2010-06-07, 10:08 1
szkoda psa bo on leci za właścicielem, a nie dlatego że ma jazdy i mu się to podoba ;D

Nie rozmawiaj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!
Zgłoś
grauper 2010-06-07, 10:56
Up@- z kąd wiesz ??;> Moze woli to niż jakies nudne spaceri po dzielnicy ??;]
Zgłoś
xiofarii 2010-06-07, 13:11
Jebany, ten na pewno ma certyfikaty, nawet i pięć!
Zgłoś
hellutek 2010-06-07, 16:27
to na pewno jakas krzyzowka z kozica jest
Zgłoś
Zielak 2010-06-07, 17:18
nie ma browara za opis .
Zgłoś
mblbn 2010-06-07, 18:25 1
koleś żyjący samotnie z psem na odludziu - już wiadomo czemu tak pies spieprza nawet po górach
Zgłoś
Asterot 2010-06-07, 20:21
Coś mi sie nie wydaje że t o bear grylls. Znam ten program ale zauwaz ze w 1:03 pojawia sie człowiek na dole... a tego juz nie zatuszujesz chyba ze bys go usunął z kadru

Bello !
Zgłoś
wadeo 2010-06-08, 15:29
jak widze teksty typu ale urwał jestem hardcorem itp to kurwa jestem za przymusowa eutanazja debilnych nasladowcow tego gowna
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów