18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
pies atakuje dziecko
t................e • 2022-06-27, 10:59
Najlepszy przyjaciel człowieka - chyba w powieści Erica Knighta

Zgłoś
Genius510 2022-06-27, 19:46
Po co ona martwe dziecko niesie w chałpę???
Zgłoś
e................s 2022-06-27, 21:42 2
Dlatego pukawka na .45 ACP przy dupie to świetne narzędzie. I nikt mi, kurwa, nie powie, że to zbędny grat "bo przecież u nas nie ma przestępczości". Chuja tam, do zagrożenia życia w miejscu publicznym wystarczy jakiś niedorozwinięty sebix, co sobie przygarnął psa upośledzonej rasy, by podrasować swoje ego
Zgłoś
boguslaw1234 2022-06-27, 22:27 1
Ja pierdolę, ręce opadają. Najbardziej to to dziecko walczyło i jakby jakiś ogar wziął je na ręce w momencie gdy udało mu się wyrwać psu to miałoby szanse...
Zgłoś
sard 2022-06-27, 22:57
Przecież ten kundel smaku gówna do końca życia się nie pozbędzie z pyska.
Zgłoś
mit2 2022-06-28, 0:54
Putbulle to się powinno prewencyjnie odpierdalać razem z właścicielami.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
jazeck 2022-06-28, 2:33
Kitkaa napisał/a:

Ja pierdole jaki Czarno gród. U mnie na ulicy też pit bull zaatakował małe dziecko jak ojciec był z dzieckiem na spacerze. Ojciec w amoku tak złapał psa za jaja, e mu je oderwał !!!! Brawo On !!!

No nie wiem, pomogło? tak bez kontekstu... Kagańców już dawno ie widziałem u naszych jak i tamtych psów... niby obowiązkowe, ale ich nie ma...
Zgłoś
WysuszoneGronoweTruchła 2022-06-28, 10:30
Buehehe skisłem, jak ten koleś się potknął i jebnął tym truchłem małego o samochód
Zgłoś
CzarnyAdolf 2022-06-28, 11:20 1
Dlatego zawsze mam przy sobie rozkładany nóż. Jeden przejazd po gardle takiego bydlęcia i prędko jadaczka oklapnie.
Klepanie po grzbiecie czy ryju takiego psa jeszcze go rozjusza.
Zgłoś
Strikeer 2022-06-28, 19:06
Kitkaa napisał/a:

Ja pierdole jaki Czarno gród. U mnie na ulicy też pit bull zaatakował małe dziecko jak ojciec był z dzieckiem na spacerze. Ojciec w amoku tak złapał psa za jaja, e mu je oderwał !!!! Brawo On !!!

1. Ojciec. 2.Czarny. 3. Jest.
1.Szybko 2.Tanio. 3. Dobrze.
Jakieś podobieństwa?
Zgłoś
r................t 2022-06-28, 19:16
Przecież ci ludzie zachowują się jak jakieś trędowate zombie, kurwa łażą jak jak koło jeża i ten kretyn co deską napierdala jak jakiś anemik.
Zgłoś
mikrobus 2022-06-29, 8:03
tu naprawde wystarczył kop w jaja
Zgłoś
heidegreen 2022-07-08, 11:10
Masakra. Taka pomoc, że ja prdlę. Gówniak fruwa podarty jak stara szmaciana lalka, a pięciu chłopa klepie wszarza dyktą!
Ludzkość musi wymrzeć, bo tak się nie da żyć.
Zgłoś
walus34 2024-10-19, 8:01
Skąd ten koleś wiedział kiedy filmować?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów