18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
pies atakuje dziecko
t................e • 2022-06-27, 10:59
Najlepszy przyjaciel człowieka - chyba w powieści Erica Knighta

Zgłoś
Kris891 2022-06-27, 11:06 13
Kurwa ale oni pierdolą się z tym pchlarzem.Zamiast walić porządne kopy w bebechy kundla to go prawie głaszczą....
Zgłoś
Kitkaa 2022-06-27, 11:11 59
Ja pierdole jaki Czarno gród. U mnie na ulicy też pit bull zaatakował małe dziecko jak ojciec był z dzieckiem na spacerze. Ojciec w amoku tak złapał psa za jaja, e mu je oderwał !!!! Brawo On !!!
Zgłoś
C................n 2022-06-27, 11:17 14
Tak się zastanawiam... duży pies potrafi być równie niebezpieczny jak broń palna, a zezwoleń nie ma. Gdzie sens, gdzie logika?
Zgłoś
pipi71 2022-06-27, 11:57 4
straszny oklep piesek dostał od dziewczynki, reszta galopowała z pomocą. co za zjeby. ta w żółtym miast w sekundzie reagować to kręciła bączki i klapki zgubiła, widocznie to spowodowało sygnał do nieudolnej obrony. jakby zareagowali natychmiast, póki piesek nie wszedł w tryb toby z dzieciaka coś było. a w ogóle to gdzie był palec?

pipi71
Zgłoś
JednorękiBandyta 2022-06-27, 12:11 6
Kris891 napisał/a:

Kurwa ale oni pierdolą się z tym pchlarzem.Zamiast walić porządne kopy w bebechy kundla to go prawie głaszczą....

Wiesz u nich to ten kundel może mieć podobną wartość co to dziecko Ja pierdziele ta matka coś mało się starała biorąc pod uwagę że atakowane jest jej dziecko o tej drugiej (chyba właścicielka psa) to nawet się nie wypowiadam, czekałem tylko aż jakiś chłop wejdzie do akcji już miałem nadzieje że wyciągnie jakiś łom łopatę z tego bagażnika cokolwiek a ten kurwa wyciągnął tackę czy chuj wie i wachluje tego psa chociaż jakby kantem uderzał.... No kurwa pies wielokrotnie puszczał dzieciaka bez problemu można by go było zabrać same pizdy....

A koleni to stoją i się patrzą jeden coś tam kijem pomachał i tyle ale oni mają zjebaną mentalność typu nie moja sprawa nie wtrącam się...Ja jakbym widział taką akcję to bym ratował dziecko nawet największego wroga...
Zgłoś
htp 2022-06-27, 13:12 4
Kitkaa napisał/a:

Ja pierdole jaki Czarno gród. U mnie na ulicy też pit bull zaatakował małe dziecko jak ojciec był z dzieckiem na spacerze. Ojciec w amoku tak złapał psa za jaja, e mu je oderwał !!!! Brawo On !!!

Bardzo jestem ciekaw, czy pomogło? Uspokoił się piesek?
Zgłoś
Mzimu 2022-06-27, 13:33 6
Jak bym był ojcem dziecka, to bym pchlarza udusił. Nie poddusił, tylko udusił. Jak by się właściciel pluł o pieska, to bym gnojowi zęby wybił.
Zgłoś
stopwar 2022-06-27, 13:40 7
Zaskakująca zamiana ról.
Zamiast Chińczyk wpierdalać psa, pies wpierdala Chińczyka.
Ten świat to już stanął na głowie, rzec można zszedł na psy.
Zgłoś
mazga50 2022-06-27, 15:34
Trzeba było kantem tej dechy albo z buta mu kopa zasadzić.
Zgłoś
baronturbina 2022-06-27, 15:52 3
Kitkaa napisał/a:

I co dalej z jajami? Wiszą nad kominkiem jako rodzinne trofeum?
Zgłoś
onucek 2022-06-27, 16:09 3
zajebać skurwiałego kundla
Zgłoś
Kutasiarz 2022-06-27, 16:38 4
On tą tacką częściej trafiał dzieciaka niż psa.
Zgłoś
Tetrix 2022-06-27, 17:53 6

Do konca nie popuścił!
Zgłoś
R................N 2022-06-27, 18:23
onucek napisał/a:

zajebać skurwiałego kundla

nie przesadzaj, mogli nie jeść potomstwa kundla. Porządek musi być.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów