📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:58

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K🤬a ale oni p🤬lą się z tym pchlarzem.Zamiast walić porządne kopy w bebechy kundla to go prawie głaszczą....
Ja p🤬le jaki Czarno gród. U mnie na ulicy też pit bull zaatakował małe dziecko jak ojciec był z dzieckiem na spacerze. Ojciec w amoku tak złapał psa za jaja, e mu je oderwał !!!! Brawo On !!!

Tak się zastanawiam... duży pies potrafi być równie niebezpieczny jak broń palna, a zezwoleń nie ma. Gdzie sens, gdzie logika?
straszny oklep piesek dostał od dziewczynki, reszta galopowała z pomocą. co za zjeby. ta w żółtym miast w sekundzie reagować to kręciła bączki i klapki zgubiła, widocznie to spowodowało sygnał do nieudolnej obrony. jakby zareagowali natychmiast, póki piesek nie wszedł w tryb toby z dzieciaka coś było. a w ogóle to gdzie był palec?
podpis użytkownika
pipi71
Kris891 napisał/a:
K🤬a ale oni p🤬lą się z tym pchlarzem.Zamiast walić porządne kopy w bebechy kundla to go prawie głaszczą....
Wiesz u nich to ten kundel może mieć podobną wartość co to dziecko

A koleni to stoją i się patrzą jeden coś tam kijem pomachał i tyle ale oni mają zj🤬ą mentalność typu nie moja sprawa nie wtrącam się...Ja jakbym widział taką akcję to bym ratował dziecko nawet największego wroga...
Kitkaa napisał/a:
Ja p🤬le jaki Czarno gród. U mnie na ulicy też pit bull zaatakował małe dziecko jak ojciec był z dzieckiem na spacerze. Ojciec w amoku tak złapał psa za jaja, e mu je oderwał !!!! Brawo On !!!
Bardzo jestem ciekaw, czy pomogło? Uspokoił się piesek?
Jak bym był ojcem dziecka, to bym pchlarza udusił. Nie poddusił, tylko udusił. Jak by się właściciel pluł o pieska, to bym gnojowi zęby wybił.
Zaskakująca zamiana ról.
Zamiast Chińczyk wp🤬lać psa, pies wp🤬la Chińczyka.
Ten świat to już stanął na głowie, rzec można zszedł na psy.
Zamiast Chińczyk wp🤬lać psa, pies wp🤬la Chińczyka.
Ten świat to już stanął na głowie, rzec można zszedł na psy.
Kitkaa napisał/a:
I co dalej z jajami? Wiszą nad kominkiem jako rodzinne trofeum?

onucek napisał/a:
zaj🤬 sk🤬iałego kundla
nie przesadzaj, mogli nie jeść potomstwa kundla. Porządek musi być.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie