📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa ale oni pierdolą się z tym pchlarzem.Zamiast walić porządne kopy w bebechy kundla to go prawie głaszczą....
Ja pierdole jaki Czarno gród. U mnie na ulicy też pit bull zaatakował małe dziecko jak ojciec był z dzieckiem na spacerze. Ojciec w amoku tak złapał psa za jaja, e mu je oderwał !!!! Brawo On !!!
Tak się zastanawiam... duży pies potrafi być równie niebezpieczny jak broń palna, a zezwoleń nie ma. Gdzie sens, gdzie logika?
straszny oklep piesek dostał od dziewczynki, reszta galopowała z pomocą. co za zjeby. ta w żółtym miast w sekundzie reagować to kręciła bączki i klapki zgubiła, widocznie to spowodowało sygnał do nieudolnej obrony. jakby zareagowali natychmiast, póki piesek nie wszedł w tryb toby z dzieciaka coś było. a w ogóle to gdzie był palec?
Wiesz u nich to ten kundel może mieć podobną wartość co to dziecko Ja pierdziele ta matka coś mało się starała biorąc pod uwagę że atakowane jest jej dziecko o tej drugiej (chyba właścicielka psa) to nawet się nie wypowiadam, czekałem tylko aż jakiś chłop wejdzie do akcji już miałem nadzieje że wyciągnie jakiś łom łopatę z tego bagażnika cokolwiek a ten kurwa wyciągnął tackę czy chuj wie i wachluje tego psa chociaż jakby kantem uderzał.... No kurwa pies wielokrotnie puszczał dzieciaka bez problemu można by go było zabrać same pizdy....
A koleni to stoją i się patrzą jeden coś tam kijem pomachał i tyle ale oni mają zjebaną mentalność typu nie moja sprawa nie wtrącam się...Ja jakbym widział taką akcję to bym ratował dziecko nawet największego wroga...
Kitkaa napisał/a:
Ja pierdole jaki Czarno gród. U mnie na ulicy też pit bull zaatakował małe dziecko jak ojciec był z dzieckiem na spacerze. Ojciec w amoku tak złapał psa za jaja, e mu je oderwał !!!! Brawo On !!!
Bardzo jestem ciekaw, czy pomogło? Uspokoił się piesek?
Jak bym był ojcem dziecka, to bym pchlarza udusił. Nie poddusił, tylko udusił. Jak by się właściciel pluł o pieska, to bym gnojowi zęby wybił.
Zaskakująca zamiana ról.
Zamiast Chińczyk wpierdalać psa, pies wpierdala Chińczyka.
Ten świat to już stanął na głowie, rzec można zszedł na psy.
Zamiast Chińczyk wpierdalać psa, pies wpierdala Chińczyka.
Ten świat to już stanął na głowie, rzec można zszedł na psy.
Kitkaa napisał/a:
I co dalej z jajami? Wiszą nad kominkiem jako rodzinne trofeum?
onucek napisał/a:
zajebać skurwiałego kundla
nie przesadzaj, mogli nie jeść potomstwa kundla. Porządek musi być.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów