Ta pani najwyraźniej nie zrozumiała co to oznacza. Jak za ostre i deprawujące to na harda choć cycków brak ;/
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To już zoofilia czy może jeszcze Twój album rodzinny?
C0C0JUMBO napisał/a:
Popierdolone. Ale właśnie za to masz piwo
Dziękuje i odwdzięczę się piwerkiem również. Na zdrowie!
Niektórym nie przeszkadza, że kilka chwil wcześniej pies lizał sobie jajca i odbyt
mygyry napisał/a:
Niektórym nie przeszkadza, że kilka chwil wcześniej pies lizał sobie jajca i odbyt
Może głupio im spróbować psiej puszki tak zwyczajnie?
A przecież te konserwy są całkiem smaczne..
Chuj w dupę pedałom i zoofilom płci ile tam, kurwa ich jest. Dla mnie to kurwa do odstrzału.
Może się nie znam, ale według mnie, pies powinien się zaczynać gdzieś od wysokości kolan człowieka wzwyż. To coś na filmie to jakiś większy chomik, a to jest już pojebane!
zajac1190 napisał/a:
Ten pies nie tylko mordę jej lizał
Stopień spierdolenia jest w tym przypadku na tyle wysoki, że przypuszczam Twoje słowa za wysoko prawdopodobne. Wszak ile krążyło historii o nutelli i innych zrytych zachowaniach? To jest tak samo chore jak zbliżenia arabskich popierdoleńców z kozami.
kolega mówi, że są panny co robią psom (i nie tylko) gałę czy nadstawiają dupy. Podobno żaden zwierzak nie jest na tych nagraniach smutny
No niestety psiarze są zjebani niekiedy na maksa. Dostaja jobla na punkcie bezrozumnych pchlarzy.
Poza lizaniem po mordzie co samo w sobie jest obrzydliwe mozemy zauwazyć:
1.Prowadzenie rozmów z psem. Chciałem poinformowac że pies wam nie odpowie. Nie rozumie ludzkiej mowy. Ma w chuju co do niego mówicie, liczy na żarcie i że jakas psiara obrobi mu kabla.
2. Uwazanie psa za członka rodziny. Wiaże się to czesto z punktem pierwszym, pustką emocjonalną i znowu psiarskim uposledzeniem umysłowym. Pies nie moze byc członkiem rodziny, bo nie moze nawiazać ludzkich więzi. Kropka.
3. Kumulacja, wiążaca się religijnym popierdoleniem, czyli uwazanie że pies ma dusze, po smierci idzie do nieba. Dalej, odprawianie mu pogrzebu i pochówku w mini nagrobku, składanie kwiatów i palenie zniczy. No coment.
Poza lizaniem po mordzie co samo w sobie jest obrzydliwe mozemy zauwazyć:
1.Prowadzenie rozmów z psem. Chciałem poinformowac że pies wam nie odpowie. Nie rozumie ludzkiej mowy. Ma w chuju co do niego mówicie, liczy na żarcie i że jakas psiara obrobi mu kabla.
2. Uwazanie psa za członka rodziny. Wiaże się to czesto z punktem pierwszym, pustką emocjonalną i znowu psiarskim uposledzeniem umysłowym. Pies nie moze byc członkiem rodziny, bo nie moze nawiazać ludzkich więzi. Kropka.
3. Kumulacja, wiążaca się religijnym popierdoleniem, czyli uwazanie że pies ma dusze, po smierci idzie do nieba. Dalej, odprawianie mu pogrzebu i pochówku w mini nagrobku, składanie kwiatów i palenie zniczy. No coment.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów