📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Piękna szmata, taka to i loda zrobi i dupe wyliże bo w sumie właśnie to teraz w ustach miała po tym psie :]
Flodzia mówiła, że lubi zwierzęta ale żeby aż tak?
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Flodzia mówiła, że lubi zwierzęta ale żeby aż tak?
Za ładna, to nie Flodzia
To chyba najbardziej używane i uniwersalne zdanie na sadisticu.
Widziałem, że niektóre psy jedzą na spacerach gówno fuuuuujjj
Quba23 napisał/a:
To chyba najbardziej używane i uniwersalne zdanie na sadisticu.
Kłócił bym się. Jeszcze jest legendarne:piwo, za materiał własny".
Typowe białasy, nic nie robić, tylko jebac się z psami, jebac się z koniem, jebac się ze świnią i jebac się z krowa, tylko bialasy to robią
K_dithekid napisał/a:
Typowe białasy, nic nie robić, tylko jebac się z psami, jebac się z koniem, jebac się ze świnią i jebac się z krowa, tylko bialasy to robią
Zapomniałeś o małpach z gatunku negroidów
Zachciało mi się rzygać. Taki pies to gówno zje, szczyny wypije, a zawszeni kundlarze będą się rozczulać że to najmądrzejsze stworzenie na świecie
_flamaster_ napisał/a:
Zachciało mi się rzygać. Taki pies to gówno zje, szczyny wypije, a zawszeni kundlarze będą się rozczulać że to najmądrzejsze stworzenie na świecie
Jakby Ciebie od małego nie wychowali i nie nauczyli co się je a czego nie, to też byś wpierdalał pająki jak w Kambodży czy inne babole z nosa. Tak samo murzyn Ci nie pójdzie do pracy i będzie kradł bo nikt go nie nauczył że to niemoralne, tak na prawdę wszystkie zwierzęta łącznie z murzynami mają szanse być mądrymi, wszystko zależy tylko od autorytetu, ba...nawet szczur może zostać saperem jak się go dobrze wytrenuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów