📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:46
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kriski napisał/a:
We Włoszech, tam są faszyści.
smc napisał/a:
W rassji. Tam są komuniści.
I u mnie w piwnicy
ale on tylko chciał pokazać, że baby nie nadają się do policji - nie mógł tego powiedzieć, ani napisać bo to pies... ale pokazał coś z czym większość normalnych ludzi się zgadza
„Dla Szarika…”
Ale „kogo to pies”?
A ta pogryziona, „pracowała kelnerką” wcześniej?
Ogólnie, to podoba się dla mnie.
Ale „kogo to pies”?
A ta pogryziona, „pracowała kelnerką” wcześniej?
Ogólnie, to podoba się dla mnie.
Na smalec kundla.
Jakiś pojebany ten pies . U nas na poligonie , dawno w zamierzchłych czasach , poligonowy kundel tylko się rzucał na cywili . Co było uzasadnione bo ... każdy cywil jest wszawy i należy mu łeb ogolić i pod hełm . I do wojska!. Jak mówił klasyk ustami dzielnego wojaka Szwejka . Ta psina do uśpienia lub do chińczyka . Tyle w temacie.
Angole większość to idioci, to i burkowi się udzieliło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów