📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
Co za bydle oślinione obleśne, a pies pewnie sra pod stołami
Up. Rozumiem ze jesteś zdrowym pedałem?
Ja tak samo, kurwa jak nie nawidze dzieci. Biszczy, beczy sra, takie głupie. Pewnie fajnie jest jak mówi "tato" ale jeszcze mnie to nie kręci.
UP@ Sam jesteś pedałem.
w wasze nadstawione ryje. Ale jako doktor filozofii szczam. I będę szczał. Mój mocz to fluid drogocenny, doktorski, filozoficzny.
UP@ Sam jesteś pedałem.
wstaw przecinek bo kurwa nie istnieją "normalne pedały"
Beria powiedz jak dziecko "Biszczy" ? no i standart "nie nawidze"
z racji przeważającej ilości filmó tego typu na tej stronie proponuje zmiane nazwy portalu na pinkpony
ale kurwa szpetny pies
Śmieszą mnie takie stwierdzenia "nienawidzę dzieci" kurwa mać... Zapomniała krowa jak cielęciem była. "wiszczy, beczy sra, takie głupie" a Ty pijesz , palisz , rzygasz, konia walisz. Te dziecko mniej złego robi niż Ci idioci co tak mówią ;/ A na starość będzie "oj wnusiu oj wnusi" Co za pojebani ludzie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów