Wie co dobre
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A potem pierdolone małolaty się chwalą że nie są już dziewicami... :/
@JebakLeśny - wypierdalaj zoofilu.
...
a pies po prostu sukę poczuł xD
...
a pies po prostu sukę poczuł xD
~Sklej napisał/a:
Zoofilia miała być usuwana, gdzie te mody
powiedz mi, gdzie ty tu widzisz zoofile? bo chyba różne filmy oglądaliśmy
Zostawcie psa w spokoju... Ja robię to samo po kilku piwach na imprezie ;/ Tyle, że go po mordzie nie biją.
Jebal ja pies, jebala cala wies
damian12091988 napisał/a:
Moją uwagę przykuło za to coś innego - dziewczyna nie specjalnie protestowała jak pies się przymierzał...
Bo to suka zwyczajna jest.
Jesteście z tymi śledziami kurwa żałośnie nudni i przede wszystkim pokurwieni. Sami walicie pewnie gorszym gównem, pierdoląc w kółko ten idiotyczny stereotyp. Jak wam jakaś pica waliła śledziem, to chyba grzybiarę obracaliście, bo zdrowa i zadbana cipka pachnie zdecydowanie inaczej.
ejjj ejjjj ejjj
Chewbaca uspokój się
Chewbaca uspokój się
PabloOlo napisał/a:
A potem pierdolone małolaty się chwalą że nie są już dziewicami... :/
I co z tego? Wtedy Tobie glupio ze masz 28 lat i jeszcze nie zamoczyles kija?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów