📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W naturze, każde zwierze ginie w cierpieniu, ale jak tak się stanie w mieście to nagle karygodne.
muraaas napisał/a:
@Vindigo- nie lubie psów, toleruje koty, ale to co widać na filmiku to po prostu karygodna nieodpowiedzialność właściciela. Mam nadzieję że pchlarz zostanie uśpiony a ten k***y syn w sweterku będzie długo ciągany po sądach, bo niestety na karę pewnie nie ma co liczyć.
taaa...jeszcze połamać mu piszczele i zabić całą rodzinę
Miałem kiedyś psa rasy Syberian Husky. Ale nie takiego kiepa z fabryki dla mieszczuchów, którzy prowadząc takiego mikrusa po miejskim parku wyglądają jakby wyprowadzali na spacer jamnika, tylko psa z długim i pokaźnym rodowodem, niezwykle twardym charakterem, ogromną siłą, dynamiką i wytrzymałością. Umięśnionego i niezwykle zawziętego. Bardzo mądrego, a jednocześnie cholernie nieposłusznego... Po 16 martwych kotach przestałem je liczyć, a było ich ze dwa razy więcej. I nie tylko koty, ale to już materiał na harda...
Pierdolony wlasciciel ,powinien odpowiedziec za ten atak .Biedny kot komu on winien,a wypowiedzi niektorych sa zalosne ludzie bez serca i uczuc.
kasander chyba nie kumasz o co chodzi w tej stronie jaki boli cie krzywda to na co zakladasz konto na sadolu???
skoro tak to ja poprosze walke tygrysa z amstafem i wtedy zobaczymy
w ogole nie kumam ludzi ktorzy wchodza na sadola wiedzac jaka tresc ma ta strona i potem komentuja jakie to nie ludzkie... hehehehhe debile idzcie na strone radia maryja tam was nic zlego nie czeka gimbusy...
Vindigo napisał/a:
I takie rzeczy lubię oglądać Lubię psy, nie lubię kotów= lubię oglądać walki tych dwóch zwierzaków, kot nie ma szans jak już dostanie się w zęby. Tylko na drugi raz prosiłabym o filmik z mastiffem lub bullterierem, miazga po pierwszym ukąszeniu
Walka na Twoje życzenie
Dlatego od dzisiaj zajebie wszystkie pierdolone bezpańskie psy, które mi wejdą w drogę.
No panowie i panie moderatorzy, do dzieła. Czarno na białym widać kto jest prawdziwym sadolem a kto wchodzi na sadistica bo jest ciemne tło i nie razi w oczy jak się po nocy ogląda. Spisać i banować! Niech nasza strona stanie się 'lepszym' miejscem.
Jak widziałem jak ten pies się na niego rzucił to jakbym tam był to bym chyba tego psa skopał...
Sam się boję psów które mają 60cm i są bezpańskie (uraz z dzieciństwa)
Sam mam kota i raz jak wszedł na teran sąsiada a owczarek niemiecki był puszczony to kot miał krew ale nie swoją a od owczarka(LUL)
Kotowi nic nie było a przyszedł z sierścią w pazurach.
Sam się boję psów które mają 60cm i są bezpańskie (uraz z dzieciństwa)
Sam mam kota i raz jak wszedł na teran sąsiada a owczarek niemiecki był puszczony to kot miał krew ale nie swoją a od owczarka(LUL)
Kotowi nic nie było a przyszedł z sierścią w pazurach.
Ale sieka kurwa ! To kocham szkoda że mu łba z kręgosłupem nie wypierdolił Pozdro dla wszystkich sadystycznych skurwysynów "miętkie chuje" WON!
Do spania gimbusy bo jutro kartkówki !
Do spania gimbusy bo jutro kartkówki !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów