18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
Pies i Kotek
T................3 • 2013-01-06, 15:35
Pies atakuje kota
Akcja 4;58
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kar0luch 2013-01-06, 21:01 2
W naturze, każde zwierze ginie w cierpieniu, ale jak tak się stanie w mieście to nagle karygodne.
Zgłoś
blazejudo 2013-01-06, 21:05 1
muraaas napisał/a:

@Vindigo- nie lubie psów, toleruje koty, ale to co widać na filmiku to po prostu karygodna nieodpowiedzialność właściciela. Mam nadzieję że pchlarz zostanie uśpiony a ten k***y syn w sweterku będzie długo ciągany po sądach, bo niestety na karę pewnie nie ma co liczyć.

taaa...jeszcze połamać mu piszczele i zabić całą rodzinę
Zgłoś
m................d 2013-01-06, 21:05 2
Miałem kiedyś psa rasy Syberian Husky. Ale nie takiego kiepa z fabryki dla mieszczuchów, którzy prowadząc takiego mikrusa po miejskim parku wyglądają jakby wyprowadzali na spacer jamnika, tylko psa z długim i pokaźnym rodowodem, niezwykle twardym charakterem, ogromną siłą, dynamiką i wytrzymałością. Umięśnionego i niezwykle zawziętego. Bardzo mądrego, a jednocześnie cholernie nieposłusznego... Po 16 martwych kotach przestałem je liczyć, a było ich ze dwa razy więcej. I nie tylko koty, ale to już materiał na harda...
Zgłoś
defcon1 2013-01-06, 21:10 5
Selekcja naturalna chuj w dupe kotu
Zgłoś
W................a 2013-01-06, 21:16 1
Pierdolony wlasciciel ,powinien odpowiedziec za ten atak .Biedny kot komu on winien,a wypowiedzi niektorych sa zalosne ludzie bez serca i uczuc.
Zgłoś
put_jb 2013-01-06, 21:23 3
kasander chyba nie kumasz o co chodzi w tej stronie jaki boli cie krzywda to na co zakladasz konto na sadolu???
Zgłoś
a ja wiem??? 2013-01-06, 21:26 4
skoro tak to ja poprosze walke tygrysa z amstafem i wtedy zobaczymy
Zgłoś
put_jb 2013-01-06, 21:27 3
w ogole nie kumam ludzi ktorzy wchodza na sadola wiedzac jaka tresc ma ta strona i potem komentuja jakie to nie ludzkie... hehehehhe debile idzcie na strone radia maryja tam was nic zlego nie czeka gimbusy...
Zgłoś
tigerqaz 2013-01-06, 21:32 13
Vindigo napisał/a:

I takie rzeczy lubię oglądać Lubię psy, nie lubię kotów= lubię oglądać walki tych dwóch zwierzaków, kot nie ma szans jak już dostanie się w zęby. Tylko na drugi raz prosiłabym o filmik z mastiffem lub bullterierem, miazga po pierwszym ukąszeniu

Walka na Twoje życzenie

Zgłoś
Verdourth 2013-01-06, 22:02 4
pizda nie kot
Zgłoś
P................o 2013-01-06, 22:02
Dlatego od dzisiaj zajebie wszystkie pierdolone bezpańskie psy, które mi wejdą w drogę.
Zgłoś
Bananowy_keczup 2013-01-06, 22:24 2
No panowie i panie moderatorzy, do dzieła. Czarno na białym widać kto jest prawdziwym sadolem a kto wchodzi na sadistica bo jest ciemne tło i nie razi w oczy jak się po nocy ogląda. Spisać i banować! Niech nasza strona stanie się 'lepszym' miejscem.
Zgłoś
kamcios1 2013-01-06, 22:50
Jak widziałem jak ten pies się na niego rzucił to jakbym tam był to bym chyba tego psa skopał...
Sam się boję psów które mają 60cm i są bezpańskie (uraz z dzieciństwa)
Sam mam kota i raz jak wszedł na teran sąsiada a owczarek niemiecki był puszczony to kot miał krew ale nie swoją a od owczarka(LUL)
Kotowi nic nie było a przyszedł z sierścią w pazurach.
Zgłoś
goliat1982 2013-01-06, 22:55 5
Ale sieka kurwa ! To kocham szkoda że mu łba z kręgosłupem nie wypierdolił Pozdro dla wszystkich sadystycznych skurwysynów "miętkie chuje" WON!
Do spania gimbusy bo jutro kartkówki !
Zgłoś
Zjuq 2013-01-06, 23:06 1
27 Kwi 2012

No faktycznie, z was Panowie to wielcy sadole.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem