📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szkoda słów, jakby to był mój kot to nie wahałbym się i skopał kundla jak kawał mięsa.
Zjuq napisał/a:
27 Kwi 2012
No faktycznie, z was Panowie to wielcy sadole.
Data dołączenia nie ma nic wspólnego z poziomem sadyzmu we krwi co ty pierdolisz
@Kasander... z takimi czułościami to nie na tej stronie
goliat1982 napisał/a:
Data dołączenia nie ma nic wspólnego z poziomem sadyzmu we krwi co ty pierdolisz
To niech oni się zastanowią co pierdolą. Dla każdego sadyzmem jest co innego. Więc jak ktoś nie lubi krzywdy dziejącej się kotu, za to bardzo chętnie patrzy jak jakiemuś facetowi nogę ucina, to po chuj się go hejtuje? Poza tym data ma dużo wspolnego, ponieważ teraz od chuja idiotow założyła tu konta by tylko nabijać piwa, bo to stało się modne, stąd coraz więcej tekstów typu, kierowca wstal i zaczął bic brawo. Aż w oczu bije jak duża część użytkowników wręcz na siłę stara się być fajnym by zdobyć aprobatę innych.
Szczerze mówiąc to chuj z tym kotem itd.
Ale.... jakby mi się czyjś kundel wjebał na podwórko to nie ważne czy zeżarł by mi kota (chuj z nim niech zdycha), czy by kopał dziury, czy srał na trawę, to za samo wejście zarobiłby kilka łopat w łeb a potem jego skurwiały pan i kto by się nawinął za włażenie bez zaproszenia na mój teren. Co on se kurwa myśli że co osiemnastaka jest???
Ale.... jakby mi się czyjś kundel wjebał na podwórko to nie ważne czy zeżarł by mi kota (chuj z nim niech zdycha), czy by kopał dziury, czy srał na trawę, to za samo wejście zarobiłby kilka łopat w łeb a potem jego skurwiały pan i kto by się nawinął za włażenie bez zaproszenia na mój teren. Co on se kurwa myśli że co osiemnastaka jest???
a bo wie Pani kot go pazurem i jeszcze kopa mu dał wiec pies nie wytrzymał i go zaczął gryźć ;D
Vindigo , w dowodzie, tam gdzie piszę kobieta, powinni Ci dopisać POPIERDOLONA.
ogólnie to nie wiem jak można jarać się zabijaniem zwierzaków... co innego oglądać walki ludzi a co innego bezbronnego Kociaka.... mam nadzieję, że właściciel odpowie za to bo pies też nie winny do końca w końcu tak został wychowany... biedne maleństwo... cóż jak ktoś napisał trzeba przenieść się na kwejka bo sadyzmu wobec zwierza nie zniosę.... :/
@autor naucz się skracać filmiki leniu
wiecie co sie robi z takimi psami? na linę i za autem...właściciela też zresztą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów