bestia kurwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
emar napisał/a:
I o ile się nie mylę, na rodowodowego psa tej rasy, trzeba mieć zezwolenie.
chuj ze zezwoleniem. zachodzisz do urzędu, mówisz że masz jedną z tych ras, płacisz i idziesz. takie realia.
a rodowodowy będzie miał lepszy charakter...
a to moje przytulaki
Wreszcie ktoś kto może sie wypowiadać na temat psa!!!
Wygląda jak nibypies ze S.T.A.L.K.E.Ra.
atk01 napisał/a:
ty pierdolony zasrańcu, prędzej ciebie bym uwalił niż tego psa!!! Zakładam się że jszczysz w gacie przed takimi psami!!! Wcale się nie dziwie pewnie teraz sciskasz króliczka miedzy nogami!!! Zabić....Ty pierdolona Cioto, zamknął bym Cię z nim żeby szanse byly równe!!!
Hehe, kolejny obrońca zwierząt, który stawia życie psa ponad życie człowieka
kaj te piwo kaj te piwo
Owczarek Kaukaski. Kiedyś te psy w Rosji były używane do polowań na niedźwiedzie. Duże skurwysyny tylko ten okropnie zaniedbany.
AmorPatriaeNostraLex napisał/a:
i ty się nazywasz człowiekiem??Zabić to od razu zanim kolejny "najlepszy przyjaciel człowieka" zagryzie kogoś.
atk01 napisał/a:
i ty się nazywasz człowiekiem??
Wolę zapobiegać niż leczyć. Zresztą leczyć to nieodpowiednie słowo, bo zapewne po spotkaniu z tym pieskiem nie byłoby co leczyć. Rozumiem Wasze zamiłowanie do psów, ale miejcie też jakieś ograniczenia. Przecież zdrowy na umyśle człowiek widzi, że ten pies nie jest bezpieczny dla otoczenia.
AmorPatriaeNostraLex napisał/a:
Przecież zdrowy na umyśle człowiek widzi, że ten pies nie jest bezpieczny dla otoczenia.
a po czym to widać??? że pies szczeka i warczy?? każdy normalny pies szczeka i warczy! a znasz się jak kura na pieprzu!
wystarczy spuścić z łańcucha i będzie to zupełnie inny pies. i nie sądzę żeby molos chciał sam zaatakować bez ataku na jego przestrzeń lub stado!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów