bestia kurwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przecież się cieszy bo ogonem merda.
Enter the gates, Auschwitz awaits
Dziadek z rzeszowa miał podobną bestię przed domem.
Pewnego popołudnia wracał na MZ 250 i źle wycelował do garażu, przejechał prosto przez głowę śpiącego na smyczy Ronniego, który spał przed budą Może by się nic nie stało gdyby dziadek wracał trzeźwy
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Pewnego popołudnia wracał na MZ 250 i źle wycelował do garażu, przejechał prosto przez głowę śpiącego na smyczy Ronniego, który spał przed budą Może by się nic nie stało gdyby dziadek wracał trzeźwy
No kurwa, pod względem zachowania - wypisz, wymaluj - moja teściowa. Też jak ją widzę, to tylko szczerzy zęby i ujada bez przerwy.
Zabić to od razu zanim kolejny "najlepszy przyjaciel człowieka" zagryzie kogoś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów