Mój pies podobnie reaguje na listonosza...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I teraz wyobraźcie sobie minę właściciela, który czekał niecierpliwie na dostarczenie listu z zakupem np. diody albo scalaka :O
Miałem okazję obserwować to od drugiej strony przy okazji roznoszenia gazet w Irlandii. Miałem jeden upatrzony dom, gdzie wystarczyło delikatnie wsunąć gazetę by błyskawicznie zniknęła w całości. Chwilę później słychać było tylko darcie papieru i warczenie psa. Doszło do tego, że któregoś pięknego dnia wyrwał klapkę do wrzucania listów, razem z obudową i tkwiącą w niej gazetą
Na listach jest cała masa zapachów-przechodzą przez wiele rąk- i kudłacze wariują.
ja bym chyba wysterylizował takiego jebanego kundla
katmandu, siebie wysterylizuj
moze po prostu piesek byl swiadkiem sytuacji miedzy Pania domu, a listonoszem,zatem reaguje prawidlowo. Ktos tu mowil, ze jego pies tez tak reaguje
sterylizacja tych obrzydliwców pomaga Że tak powiem - nie mają już jaj pogryźć przesyłki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów