18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
maxvolumePL 2013-06-11, 10:38 1
Kojarzy mi się to z filmem (polecam) Danny The Dog z Jetem Lee

Chiałem tylko dodac, że psy bojowe (mam ich 5, i żeby nikt się nie przypierdolił, że się chwalę, obnażają zęby, ale to jest tylko i wyłącznie straszenie) Psa TRZEBA pokonac PSYCHOLOGICZNIE a nie na siłę. Polecam kanał Cesara Milana, NA PRAWDĘ wie chłop co robi, z resztą też się od niego dużo nauczyłem
Zgłoś
xgregor 2013-06-11, 10:51 1
To co powiesz na to kolego?
sadistic.pl/tresowanie-zwierzat-w-rosyjskim-cyrku-vt191827.htm
Oddajesz na szkolenie, czy sam szkolisz?
Nie szkolisz, tak to się robi
Zgłoś
Martinezd 2013-06-11, 10:54 9
Kurwa rozumiem jak się ludzie napierdalają, obcinają sobie głowy, strzelają do siebie, rozbryzgują mózgi na ścianach, ale kiedy widzę jak ludzie traktują psy (tak nie zwierzęta - tylko psy) dla zabawy i rozrywki robiąc im krzywdę to mnie krew zalewa... Kurwa, żeby wszyscy się chuje smażyli w napalmie.

Na pohybel sku*****nom
Zgłoś
B................k 2013-06-11, 11:05 10
Myśle że to tutaj będzie pasować
Zgłoś
maxvolumePL 2013-06-11, 11:11 4
xgregor napisał/a:

To co powiesz na to kolego?
sadistic.pl/tresowanie-zwierzat-w-rosyjskim-cyrku-vt191827.htm
Oddajesz na szkolenie, czy sam szkolisz?
Nie szkolisz, tak to się robi

co do filmiku, spaliła by mi się klawiatura, żebym opisał jakimi są idiotami. Pies, dobrze wyszkolony, a robię to od kilku lat, NIE MA SIĘ BAC WŁAŚCICIELA, tylko uważac go za przewodnika "stada" Zabieram nie raz na spacer tą moją "zgraję" i zero afery, wiedźą jak się mają zaczowywac, w stosunku do innych psów, czy ludzi. Tu rozchodzi się o wzajemny szacunek, coś za coś .... Jeśli traktujesz psy jako PSY, (odsyłam do CM) będą Cię dażyc szacunkiem, i nigdy żaden z nich nie przegnie....
Zgłoś
~Vuko 2013-06-11, 11:52
maxvolumePL a psy w kagańcu?
Zgłoś
maxvolumePL 2013-06-11, 12:42
Cardioceras, ciekawy temat , jak wrócę, to Ci napiszę co o tym myślę z doświadczenia. muszę na chwilę wyskoczyc, pozałatwiac to i tamto
Zgłoś
gimi84pl 2013-06-11, 13:11 2
zapomniałeś dodać, że scena wycięta z filmu "the abcs of death"
swoją drogą film ciekawy i godny polecenia

jak by co, to ja nic nie wiem.
Zgłoś
oozyxak0o 2013-06-11, 15:36 2
Co to gówno robi na głównej?
Zgłoś
kronozaur 2013-06-11, 15:45
w pierwszym momencie pomyślałem, że będą się ruchać...
Zgłoś
wsamookno 2013-06-11, 15:58 1
... i odruchowo zjechales na recznym. brawo
Zgłoś
AngelusNL 2013-06-11, 16:15 1
konkret filmik więcej takich
Zgłoś
Wasili666 2013-06-11, 16:37 1
kronozaur napisał/a:

w pierwszym momencie pomyślałem, że będą się r*chać...

wsamookno napisał/a:

... i odruchowo zjechales na recznym. brawo

Ehh jak ja kocham tą stronkę

Sa momenty, sa chwile, sa ludzie i sa debile
Zgłoś
KKdemona 2013-06-11, 16:37
Słabe, wymiana spojrzeń psa i kolesia jest niesamowicie wkurwiająca
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów