📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Kojarzy mi się to z filmem (polecam) Danny The Dog z Jetem Lee
Chiałem tylko dodac, że psy bojowe (mam ich 5, i żeby nikt się nie przypierdolił, że się chwalę, obnażają zęby, ale to jest tylko i wyłącznie straszenie) Psa TRZEBA pokonac PSYCHOLOGICZNIE a nie na siłę. Polecam kanał Cesara Milana, NA PRAWDĘ wie chłop co robi, z resztą też się od niego dużo nauczyłem
Chiałem tylko dodac, że psy bojowe (mam ich 5, i żeby nikt się nie przypierdolił, że się chwalę, obnażają zęby, ale to jest tylko i wyłącznie straszenie) Psa TRZEBA pokonac PSYCHOLOGICZNIE a nie na siłę. Polecam kanał Cesara Milana, NA PRAWDĘ wie chłop co robi, z resztą też się od niego dużo nauczyłem
To co powiesz na to kolego?
sadistic.pl/tresowanie-zwierzat-w-rosyjskim-cyrku-vt191827.htm
Oddajesz na szkolenie, czy sam szkolisz?
Nie szkolisz, tak to się robi
Kurwa rozumiem jak się ludzie napierdalają, obcinają sobie głowy, strzelają do siebie, rozbryzgują mózgi na ścianach, ale kiedy widzę jak ludzie traktują psy (tak nie zwierzęta - tylko psy) dla zabawy i rozrywki robiąc im krzywdę to mnie krew zalewa... Kurwa, żeby wszyscy się chuje smażyli w napalmie.
To co powiesz na to kolego?
co do filmiku, spaliła by mi się klawiatura, żebym opisał jakimi są idiotami. Pies, dobrze wyszkolony, a robię to od kilku lat, NIE MA SIĘ BAC WŁAŚCICIELA, tylko uważac go za przewodnika "stada" Zabieram nie raz na spacer tą moją "zgraję" i zero afery, wiedźą jak się mają zaczowywac, w stosunku do innych psów, czy ludzi. Tu rozchodzi się o wzajemny szacunek, coś za coś .... Jeśli traktujesz psy jako PSY, (odsyłam do CM) będą Cię dażyc szacunkiem, i nigdy żaden z nich nie przegnie....
Cardioceras, ciekawy temat , jak wrócę, to Ci napiszę co o tym myślę z doświadczenia. muszę na chwilę wyskoczyc, pozałatwiac to i tamto
zapomniałeś dodać, że scena wycięta z filmu "the abcs of death"
swoją drogą film ciekawy i godny polecenia
swoją drogą film ciekawy i godny polecenia
wsamookno napisał/a:
... i odruchowo zjechales na recznym. brawo
Ehh jak ja kocham tą stronkę
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów