Ja se tu wódkę spokojnie pije ,a pies łowi ryby"HyP"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebisty pies. Walę kumplami gorzałę, a on ryby łowi. Alibi doskonałe. Żona już się nie przyczepi.
Gdyby większość wędkarzy posiadałaby takiego psiaka to wydaje mi się,że ilość rozwodów w Polsce spadłaby o połowę
beednarr napisał/a:
Gdyby większość wędkarzy posiadałaby takiego psiaka to wydaje mi się,że ilość rozwodów w Polsce spadłaby o połowę
Ogarnij się, jeszcze nie jest za późno.
binladden napisał/a:
A mój skurwysyn tylko nasrać i drzwi podrapać potrafi...
Pies upodabnia się do właściciela Głupi właściciel to i głupi pies
Cytat:
Jak sobie wychowałeś tak masz.
binladden napisał/a:
"Nie ma złego ucznia, może być jedynie zły nauczyciel"- Konfucjusz.
Nizaryta1 napisał/a:
"Nie ma złego ucznia, może być jedynie zły nauczyciel"- Konfucjusz.
Jak to się ma do faktu, że w większości klas, w większości szkół, rozpiętość średnich ocen zawiera się w granicach 2,5-4,5*?
*Dane nie poparte żadnymi badaniami.
@up, Już tłumaczę: mimo wszelkich starań władz począwszy od władz zaborców poprzez władze II RP, władzę Generalnego Gubernatorstwa, władze komunistyczne aż po władze III RP wszystkich rządów, pomimo starań ministerstw etc. Wychodzi na to że są to różne powody a mianowicie: Gówniarz czy jak wolicie wyrośnięty płód od zarania dziejów miał jednego nauczyciela i był nim jeden z rodziców, dla chłopców ojciec a dla dziewcząt matka, później ilość nauczycieli zwiększyła się o jeden i dla każdego był i ojciec i matka a pomijając średniowiecze, baroki i inne renesansy w czasach nowożytnych nauczycieli było w chuj, ten od matematyki a tamten od astronomii... Ehh... kurwa, ale ja pierdolę, dobra, zwyczajnie albo nauczyciele to debile albo rodzice to głąby i tyle, w pierwszym przypadku wszyscy uczniowie mają pały a nauczyciel cieszy mordę chociaż jest debilem (chyba że nie jest i specjalnie źle ich uczy bo jest sadolem tak jak w tej komedii o kung gu co gość miał gadający język "Co on głupi?"- "Nie, specjalnie źle go szkoliłem dla jaj, myśli że jak przegrywa to wygrywa"- "cios jajami w pięści!!!"), w drugim przypadku czyli rodzice to głąby, cóż dzieciak najprawdopodobniej nie ma warunków bo jego rodzice może nie chleją czy nie ćpają ale ciągle się kłócą albo chuj wie co, no kurwa, nie chce mi się o tym pisać, daj mi spokój. Po prostu zaufaj słowom Konfucjusza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów