18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
s................j 2012-10-02, 0:57
Tak mogłoby się zaczynać kolejne "Coś" Carpentera!
Zgłoś
S................e 2012-10-02, 0:58 3
O kurwa, ale się rozczulili sadole, a na krzywdę ludzką to srają, rzygają i szczają. Hipokryci
Zgłoś
varq 2012-10-02, 0:59
kurwa to jest sadol...
Zgłoś
B................h 2012-10-02, 1:00 1
emka01 napisał/a:

Proponuję poprosić hakerów o pomoc w znalezieniu skurwie,la oni mają magiczne moce więc napewno odczytanie rejestracji i znalezienie gościa to nie problem .

I co, pojedziesz go szukać po Rosji?

Ja za to wiem już o czym będę myślał kładąc się spać - będę sobie wyobrażał jednego i drugiego kierowcę bez ubrań przywiązanych do haka holowniczego i ciągniętych po szrucie kilka kilometrów..

PS. I co z tego, że to jest sadol, w hardzie też miałem ustawione pokazywanie wszystkiego z wyjątkiem znęcania się nad zwierzętami i chuj.
Zgłoś
Nabs 2012-10-02, 1:06
Ktoś wie co to za nuta?
Zgłoś
fejzez 2012-10-02, 1:11 7
Zgłoś
n................2 2012-10-02, 1:15 10
Słysze tutaj od was taki zawód, poprawie wam humor

Oglądacie tu jak bije się tu bezbronnych, cieszycie sie jak widzicie flaki, a że pan zostawił pieska to wam sie beczec chce? To jest dopiero chore!
Zgłoś
milk_powder 2012-10-02, 1:21 1
może i jest to chore, ale przykro się robi.. takiemu psu musiało pękać serce.
Zgłoś
Fragless 2012-10-02, 1:22 25
SteelMike napisał/a:

O kurwa, ale się rozczulili sadole, a na krzywdę ludzką to srają, rzygają i szczają. Hipokryci

Nie wiem ile razy będę to jeszcze tłumaczył. Człowiek jest gorszy niż zwierz i sam jest sobie winny wszystkich krzywd. Nie liczę tutaj ludzi z różnymi chorobami, deformacjami i dzieci. Jeżeli chodzi o choroby i deformacje to właściwie w pewnym sensie wina człowieka. Rodzice sobie wypili, dali w żyłę i spłodzili mutanta. Oczywiście genetyka, technologia, również wchodzi tu w grę. Wystarczy wejść na hard żeby sobie uświadomić, że ludzie nie powinni mieć prawa egzystować. Wracając do zwierząt. Zwierzę nie jest i nigdy nie było niczemu winne. Ten pies na filmiku np. nie pchał się na siłę w ręce takiego skurwysyna co go na środku ruchliwej jezdni wyjebał z samochodu. Bierzesz zwierzę to umiej się o nie zatroszczyć. Owszem, zdarzają się przypadki kiedy pies zagryzie dziecko czy poważnie uszkodzi, ale to też wina człowieka. Nie widzę innej opcji żeby pies zaatakował z innej przyczyny niż strach, ochrona młodych czy "instynktownie" (relacja pies-kot lub walka o terytorium). To ludzie uczą zwierząt agresji wobec człowieka. I żebyś wiedział, że chuja kładę na krzywdy ludzkie. Człowiek sam do tego doprowadził to niech teraz kurwa cierpi.

Tak wiem. Się kurwa rozpisałem, ale mam nadzieje, że co poniektórym otworzy oczy.

P.S

Przyznam, że jestem mizantropem i z góry napiszę, że na hejty, riposty i krytykę leje ciepłym moczem.
Zgłoś
ralf87 2012-10-02, 1:23 9
nygas232 napisał/a:

Słysze tutaj od was taki zawód, poprawie wam humor
Obrazek
Oglądacie tu jak bije się tu bezbronnych, cieszycie sie jak widzicie flaki, a że pan zostawił pieska to wam sie beczec chce? To jest dopiero chore!

Może kiedyś zrozumiesz, że ludzie to ogólnie skurwysyny z natury, a zwierzęta nie są niczemu winne.
Zgłoś
bezetkabzk 2012-10-02, 1:25
Skoro znudził mu się zwierzak to dlaczego nie oddał do schroniska? Pewnie znalazłoby się dużo osób chętnych przygarnąć go pod swój dach. Tymczasem zostawia niczemu winnego czteronoga, na środku jakiejś ciemnej, ponurej drogi i odjeżdża jak gdyby nigdy nic. Najgorsze w tym jest to, że ciągle wierny pies biegnie za samochodem. Koleś nie ma jaj, zachował się jak zwykła ciota. Chętnie zobaczyłbym na hardzie tego burka wygryzającego kawałki mięsa z właściciela.
Zgłoś
CzłowiekDepresja 2012-10-02, 1:27
Ja pierdole, to nawet na sadola nie wypada takich kurewskich filmów wstawiać, już nie mówię o tym tytułowym, bo takich akcji wszędzie pełno, że właściciele wyrzucają zwierzęta gdy się im znudzą, ale ten film w komentarzu z zostawionym psiakiem na torach żeby rozjechał go pociąg to już kurwa przechodzi ludzkie pojęcie... W takich momentach staram sobie wyobrazić szmatogłowych ekstremistów na miejscach zwierzaków, polecam wszystkim.
Zgłoś
S................e 2012-10-02, 1:30 2
Fragless napisał/a:

Nie wiem ile razy będę to jeszcze tłumaczył. Człowiek jest gorszy niż zwierz i sam jest sobie winny wszystkich krzywd. Nie liczę tutaj ludzi z różnymi chorobami, deformacjami i dzieci. Jeżeli chodzi o choroby i deformacje to właściwie w pewnym sensie wina człowieka. Rodzice sobie wypili, dali w żyłę i spłodzili mutanta. Oczywiście genetyka, technologia, również wchodzi tu w grę. Wystarczy wejść na hard żeby sobie uświadomić, że ludzie nie powinni mieć prawa egzystować. Wracając do zwierząt. Zwierzę nie jest i nigdy nie było niczemu winne. Ten pies na filmiku np. nie pchał się na siłę w ręce takiego skurwysyna co go na środku ruchliwej jezdni wyjebał z samochodu. Bierzesz zwierzę to umiej się o nie zatroszczyć. Owszem, zdarzają się przypadki kiedy pies zagryzie dziecko czy poważnie uszkodzi, ale to też wina człowieka. Nie widzę innej opcji żeby pies zaatakował z innej przyczyny niż strach, ochrona młodych czy "instynktownie" (relacja pies-kot lub walka o terytorium). To ludzie uczą zwierząt agresji wobec człowieka. I żebyś wiedział, że chuja kładę na krzywdy ludzkie. Człowiek sam do tego doprowadził to niech teraz kurwa cierpi.

Tak wiem. Się kurwa rozpisałem, ale mam nadzieje, że co poniektórym otworzy oczy.

P.S

Przyznam, że jestem mizantropem i z góry napiszę, że na hejty, riposty i krytykę leje ciepłym moczem.

Ale chyba przyznasz, że wielu przegina pałę żałując psa, a jednocześnie hejtując i obrażając np. niewinne dziecko bo jest czarne, rude, jest Cyganem, czy Rumunem, chociaż nikomu nie zawiniło.
Zgłoś
Fedor 2012-10-02, 1:38 2
kurwa owczarki niemieckie są zajebiste a co do wszystkich żalących się typu "jak ludziom dzieje się krzywda to sracie ze szczęścia a jak głupiemu psu to wielki lament" odpowiem prosto: ludzie to idioci i większości sami sobie robią krzywdę swoją głupotą a te zwierzaki zawiniły tylko tym że pokochały swoich właścicieli
Zgłoś
Fragless 2012-10-02, 1:38 1
@up up

Tu Ci muszę przyznać rację. Ale czyż to nie kolejny dowód na to, że człowiek to menda? Ktoś kiedyś wyskoczył z "ideą koloru skóry/odmienności".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem