aby się skurwysyn (właściciel) rozjebał na kolejnym zakręcie
Słysze tutaj od was taki zawód, poprawie wam humor
Obrazek
Oglądacie tu jak bije się tu bezbronnych, cieszycie sie jak widzicie flaki, a że pan zostawił pieska to wam sie beczec chce? To jest dopiero chore!
Nie wiem ile razy będę to jeszcze tłumaczył. Człowiek jest gorszy niż zwierz i sam jest sobie winny wszystkich krzywd. Nie liczę tutaj ludzi z różnymi chorobami, deformacjami i dzieci. Jeżeli chodzi o choroby i deformacje to właściwie w pewnym sensie wina człowieka. Rodzice sobie wypili, dali w żyłę i spłodzili mutanta. Oczywiście genetyka, technologia, również wchodzi tu w grę. Wystarczy wejść na hard żeby sobie uświadomić, że ludzie nie powinni mieć prawa egzystować. Wracając do zwierząt. Zwierzę nie jest i nigdy nie było niczemu winne. Ten pies na filmiku np. nie pchał się na siłę w ręce takiego skurwysyna co go na środku ruchliwej jezdni wyjebał z samochodu. Bierzesz zwierzę to umiej się o nie zatroszczyć. Owszem, zdarzają się przypadki kiedy pies zagryzie dziecko czy poważnie uszkodzi, ale to też wina człowieka. Nie widzę innej opcji żeby pies zaatakował z innej przyczyny niż strach, ochrona młodych czy "instynktownie" (relacja pies-kot lub walka o terytorium). To ludzie uczą zwierząt agresji wobec człowieka. I żebyś wiedział, że chuja kładę na krzywdy ludzkie. Człowiek sam do tego doprowadził to niech teraz kurwa cierpi.
Tak wiem. Się kurwa rozpisałem, ale mam nadzieje, że co poniektórym otworzy oczy.
P.S
Przyznam, że jestem mizantropem i z góry napiszę, że na hejty, riposty i krytykę leje ciepłym moczem.