18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
S................e 2012-10-02, 1:56 1
Fragless napisał/a:

@up up

Tu Ci muszę przyznać rację. Ale czyż to nie kolejny dowód na to, że człowiek to menda? Ktoś kiedyś wyskoczył z "ideą koloru skóry/odmienności".

Człowiek to najgorsze stworzenie i zagrożenie. To fakt, może planetka chce się nas pozbyć i stąd te wszystkie katastrofy
Zgłoś
krzychu6 2012-10-02, 3:20
Takim trzeba obić ryja dla świętego spokoju
Zgłoś
Roggio 2012-10-02, 6:31
Gdybym jechał za, wziął bym psa, a tamtego chuja dogonił, wjebał i przywiązał na smyczy gdzieś kurwa w środku lasu! Skurwysyn!
Zgłoś
luki_wch 2012-10-02, 6:52
Co za śmieć tak pięknego zwierzaka zostawić na pastwę losu. A drugi nie lepszy poczekał aż pies zejdzie i pojechał dalej. Wystarczyło zgarnąć psa i poszukać jakiegoś schronienia. Ludzie nie mają serca
Zgłoś
Wiatrok 2012-10-02, 7:26
luki_wch
Co za śmieć tak pięknego zwierzaka zostawić na pastwę losu. A drugi nie lepszy poczekał aż pies zejdzie i pojechał dalej. Wystarczyło zgarnąć psa i poszukać jakiegoś schronienia. Ludzie nie mają serca

poza tym jakby on przygarną tego psa i tak nie miał by łatwej drogi żeby psa umieścić w schronisku bo musiał by składać stos papierów czekać na pozytywne rozpatrzenie wolne miejsce miałem szczeniaki małe kiedyś chciałem oddać do schroniska to odesłał mnie gość do urzędu miasta dobrze że pieski poszły na rynku po 1 złoty...
Zgłoś
l................a 2012-10-02, 9:10
Jeśli psa dobrze wychowasz (nie mówię o jakiejś wymyślnej tresurze, gdzie pies ma na zwołanie robić salta czy stać na jednej łapie), nie będziesz go bić, to odwzajemni to z nawiązką i będzie Twoim najlepszym przyjacielem do końca. Pies Ci bezgranicznie ufa. A człowiek? Z człowiekiem bywa różnie; na 100 znajomych/ kolegów 1-2 będzie zasługiwać na miano przyjaciela.
Zgłoś
sauerps 2012-10-02, 9:22
zatizdig napisał/a:

Ale fiut to kręcił, ja bym się zatrzymał i przygarnął biedaka...

A ja bym poszedł z nagraniem gdzie trzeba i koleś zapłaciłby taką karę, że wyłby głóśniej od porzuconego psa;]

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
Lechu1234 2012-10-02, 10:58 2
Najpierw zrobiło mi się przykro, ale w sumie potem pomyslałem, że chuj zrobie z jakimś psem na 2 końcu europy, więc wstawiam wam gifa ze starego sadola, tak na otarcie łez.

Zgłoś
karolo4life 2012-10-02, 11:04
Ooo jak sie sadistic rozczulił kurwa . Połowe wyjebać reszte wytopić za głupie jebanie .
Zgłoś
Keepo 2012-10-02, 11:07
Ja pierdole a może ten kierowca po prostu wiedział że za chwile umrze (jak w oszukać przeznaczenie) i nie chciał żeby jego pies też zdechł :c

Zgłoś
Lukasero 2012-10-02, 11:18
Kierowca mógł na szybko wziąć psa do samochodu i gonić tamtego skurwysyna po czym oddać "zgubę" : D
Zgłoś
Aldous 2012-10-02, 12:07
zatizdig napisał/a:

Ale fiut to kręcił, ja bym się zatrzymał i przygarnął biedaka...

Proximate napisał/a:

Dokładnie.
Obydwoje kutasy kurwa, dopierdolił zamulającą nutą i myśli, że jest lepszy od tego co jechał z przodu.
Kurwy jebane.

Jasne, już widzę jak się zatrzymujecie załzawieni z poruszenia i przyganiacie pieska, sracie się przez neta a dałbym sobie rękę uciąć że gdyście to wy za nim jechali to nawet byście o tym nie pomyśleli. A koleś chuj że kręcił? Dziwne, w końcu ma rejestrator który tego dnia zapewne nagrał ileś set kilometrów wcześniej i ileś set kilometrów później.
Zgłoś
KANIBAL22 2012-10-02, 12:41
Pare ładnych lat temu, jadac z rodziną przez polske, byłem świadkiem niezbyt przyjemnej sytuacji a mianowicie. Gdzieś w województwie wielkopolskim z tego co pamietam, w środku nocy stary z duzej odległosci zobaczył szczeniaka na poboczu z torebką po chrupkach na głowie. Dostrzegł, ze pies praktycznie wchodził pod samochody, gdyż nic nie widział i ratowały go tylko klaksony. Ojciec chciał sie zatrzymać i zabrać tego psa, fakt faktem sie zatrzymał kilkanascie metrów za tym psem ale ciągła była i dosyć duży ruch ( kilkanacie kilometrów przed nami miał miejsce wypadek śmiertelny). Dlatego nie mógl tam stanąć chciał pomóc ale nie mial za bardzo jak i nie dość ze został obtrobiony to w dodatku zostało mu "przybite" przez wszechobecne "mobilki"(na CB radiu) że to on tego psa wyrzucił co skutkowało pociskami przez debili z TiRów, co prawda stary ich zgnoił i umoralnił ale chuj z tego jak ze szczeniaka po niedlugim czasie został pewnie placek na drodze, bo wątpie żeby ktoś z tej polskiej znieczulicy zareagował. Ojciec jeszcze z dwie godzin był wkurwiony że nie miał wyjebane na reszte tego motłochu co jechał za nami i poprostu niezabrał tego psa. Ale tak to własnie bywa chesz pomóc, a jesteś nie słusznie potępiony.

Także nie pomagajcie biednym zwierzaczkom tylko nagrywajcie ich śmierć i wrzucajcie na harda
Zgłoś
mieszko1992 2012-10-02, 13:39
żal mi w chuj tego psa....

Machu Picchu
Zgłoś
s................a 2012-10-02, 14:01 1
Może mu się zesrał w samochodzie i dlatego go wypierdolił hehe
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów