Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Często atakuj też husky. Owczarki od wielu lat były hodowlane z naciskiem na dobór mocnych osobników - agresywnych. Używane do pilnowania wiezień, obozów itd. Po prostu pierdoli im się pod deklem.
Husky natomiast jest pół dziki i myli pisk dziecka z odgłosami zwierzyny.
Zauważcie drugą prawidłowość etologiczną - znieczulica level azjata.
Ten pies po prostu za dużo grał w pełne przemocy gry komputerowe. To nie kwestia rasy.
Gry komputerowe hahahahahaha dobre mój dziadek tak mówił
Zauważcie jedną prawidłowość. Mówi się o niebezpiecznych rasach, tymczasem najczęściej ataków dokonują owczarki niemieckie. i husky Najdalej wczoraj media rozpisywały się, że jeden prawie odgryzł dziecku twarz. Parę dni wcześniej podobny los spotkał dziewczynkę.
Często atakuj też husky. Owczarki od wielu lat były hodowlane z naciskiem na dobór mocnych osobników - agresywnych. Używane do pilnowania wiezień, obozów itd. Po prostu pierdoli im się pod deklem.
Husky natomiast jest pół dziki i myli pisk dziecka z odgłosami zwierzyny.
Zauważcie drugą prawidłowość etologiczną - znieczulica level azjata.
ale pierdolisz wszystkie są popierdolone... należy je TRUĆ
ale pierdolisz wszystkie są popierdolone... należy je TRUĆ
ciebie matka podtruwala i przetrwales, ale taki troche zjebany
W ostatnich 3 sekundach jak bym słyszał polską Grażynę "Co sie tu dzieję? " ?
Kurwa faktycznie pewnie CHCIAŁA pomóc i wszystko jasne
Zauważcie jedną prawidłowość. Mówi się o niebezpiecznych rasach,[...].
Ja bym coś powiedział o niebezpiecznych rasach ale potem wyszłoby że rasista....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów