Piesio zasłużył na dodatkową michę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech zgadnę Brazylia
jakim trzeba być niedorozwojem żeby startować do goście z takim psem????
Amatorzy. Chińczyki zabraliby portfel, komórkę plus psa na gulasz Im większy tym więcej gulaszu.
Czemu on tego psa nie spuścił ze smyczy…? Nie pomyślał o nas, sadolach? Taki materiał zaprzepaścił…
bercisko napisał/a:
Amatorzy. Chińczyki zabraliby portfel, komórkę plus psa na gulasz Im większy tym więcej gulaszu.
To jest zapewne Ameryka Południowa, więc następnym razem będzie pies faszerowany.
Ołowiem.
Bitki z psinki
600 g mięsa z psa
4 łyżki mąki pszennej
3 łyżki oleju roślinnego
1 cebula
3 ząbki czosnku
4 ziarna ziela angielskiego
600 ml wywaru lub np. wody
sól, pieprz
Podzielić mięso na 4 plastry, rozbić tłuczkiem, przyprawić. Na patelni rozgrzej olej, podsmaż mięso z obu stron do uzyskania złotego koloru. Przełóż bitki na talerz. Następnie podsmaż cebulę pokrojoną w kostkę, musi mieć intensywny ciemno złoty kolor.
Na koniec dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, liście laurowe, ziele angielskie i wlej wywar lub wodę. Duś pod przykryciem, na małym ogniu do miękkości mięsa, około 30-35 minut. Następnie wymieszaj pozostałą po panierowaniu mięsa mąkę z odrobiną zimnej wody. Wlej mieszaninę wody z mąka do bitek, wymieszaj i zagotuj. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Bon apetit.
600 g mięsa z psa
4 łyżki mąki pszennej
3 łyżki oleju roślinnego
1 cebula
3 ząbki czosnku
4 ziarna ziela angielskiego
600 ml wywaru lub np. wody
sól, pieprz
Podzielić mięso na 4 plastry, rozbić tłuczkiem, przyprawić. Na patelni rozgrzej olej, podsmaż mięso z obu stron do uzyskania złotego koloru. Przełóż bitki na talerz. Następnie podsmaż cebulę pokrojoną w kostkę, musi mieć intensywny ciemno złoty kolor.
Na koniec dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, liście laurowe, ziele angielskie i wlej wywar lub wodę. Duś pod przykryciem, na małym ogniu do miękkości mięsa, około 30-35 minut. Następnie wymieszaj pozostałą po panierowaniu mięsa mąkę z odrobiną zimnej wody. Wlej mieszaninę wody z mąka do bitek, wymieszaj i zagotuj. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Bon apetit.
Jak można jeść psa? Trzeba mieć coś z głowy nie halo. Ale patrząc na nick to się nie dziwię. Zawiodła nie tylko edukacja ale też pewnie rodzina podczas wychowania a raczej jego braku.
uzytkownik609 napisał/a:
Jak można jeść psa? Trzeba mieć coś z głowy nie halo. Ale patrząc na nick to się nie dziwię. Zawiodła nie tylko edukacja ale też pewnie rodzina podczas wychowania a raczej jego braku.
Ciekawe czy byłbyś taki mądry rozmawiając z tą dziewczyną osobiście.
Nomads95 napisał/a:
Ciekawe czy byłbyś taki mądry rozmawiając z tą dziewczyną osobiście.
Ależ oczywiście. Masz problem rozmawiać z zjebanymi ludźmi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów