📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tak żałosne że aż dobre !
Ale sypiesz sucharami... jakaś rodzina banga ?
Ale piwo masz
A propo lewego alkoholu. Wiecie dlaczego bimber jest lewy? Bo produkując go nie dajesz zarobić państwu, płacąc haracz w postaci akcyzy. Państwo nie lubi być okradane, dlatego za produkcję bimbru, nawet na własny użytek (!) dostaniesz grzywnę albo pójdziesz do pierdla. W innych krajach, np. w Czechach, to chociaż jest jakiś limit produkcji na użytek własny, a w Tuskolandzie nic, zero... masz w domu aparaturę, to pójdziesz siedzieć... normalnie jak za komuny...
@up
za samą aparaturę Ci nic nie zrobią. To jak z antyradarem w samochodzie - możesz mieć ale nie możesz mieć w gotowości do użycia.
Aparaturkę możesz mieć, aparaturkę z nastawionym zacierem już nie bardzo
za samą aparaturę Ci nic nie zrobią. To jak z antyradarem w samochodzie - możesz mieć ale nie możesz mieć w gotowości do użycia.
Aparaturkę możesz mieć, aparaturkę z nastawionym zacierem już nie bardzo
@up
Milcz, jak do mnie mówisz
Milcz, jak do mnie mówisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów