📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda że ten pies po całym zajściu im uciekł
no kurwa jak?jak tak można?i to nawet ładny pies nie jakaś tam mieszanina-paskuda.szkoda mi słów ale zacytuję Piłsudskiego "Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy. " i tyle.
Pare lat temu tez znalazlem w lesie owczarka niemieckiego. Wiadomo, wzialem do siebie nakarmilem itd. Wyjezdzalem za granice i chcialem wziasc psa ze mna no to wszystkie badanie zrobione itp. wyszlo wszystko do okolo 1000zl. Miesiac przed wyjazdem, samochod go jebnal... I tak sie skonczyla jego przygoda..
Pewnie miałbyć owczarek czystej krwi, typ trafił kundla i zrobił jak zrobił ;/
Kurwa. Jak już go nie chciał to mógł znaleźć mu jakiś dom, albo oddać do schroniska. Takie zachowanie to czyste skurwysyństwo.
Kurwa. Jak już go nie chciał to mógł znaleźć mu jakiś dom, albo oddać do schroniska. Takie zachowanie to czyste skurwysyństwo.
Ojciec w tamtym roku znalazł psa w lesie- stan podobny jak na filmie. Odratowaliśmy go, jest u nas od tamtego czasu, ale do wszystkich podchodzi z dystansem, chyba że idzie mój ojciec... no kurwa głupieje ze szczęścia, liże skacze biega, szał radości. Chyba nie ma bardziej wdzięcznych istot, niż takie kundle uratowane od pewnej śmierci.
I niech nikt nie pierdoli, że zwierzęta są głupie i nie rozumieją!
I niech nikt nie pierdoli, że zwierzęta są głupie i nie rozumieją!
Rozpierdala mnie takie zachowanie, jak by nie można było go pod schroniskiem zostawić, przywiązać lub coś podobnego.
Bardzo dobrze! Niech pierdolony błąd ewolucyjny (pies) teraz kwiczy. Kilkanaście postów temu był film jak pies gryzie kota, i wtedy "sadole" cieszyli bułę! To niech teraz kurwiszony lecą z płaczem do mamusi że pieska nagrali jak był przywiązany do drzewa. Psy w ogóle nie powinny istnieć, bo to największe pasożyty człowieka.
Pies to przyjaciel, ma też wiele innych zastosowań, a kot co najwyżej łapie myszy i na tym możliwości tej szczającej po kątach kurwy się kończą. Więc AndcRew zamknij pizdę i niech Ci kot zesra się na kołdrę.
Skurwiel przywiązał bo pewnie żal mu było pieska drągiem zadźgać.
AndcRew napisał/a:
Bardzo dobrze! Niech pierdolony błąd ewolucyjny (pies) teraz kwiczy. Kilkanaście postów temu był film jak pies gryzie kota, i wtedy "sadole" cieszyli bułę! To niech teraz kurwiszony lecą z płaczem do mamusi że pieska nagrali jak był przywiązany do drzewa. Psy w ogóle nie powinny istnieć, bo to największe pasożyty człowieka.
koty to pedały.
(btw. - pasożytami to są koty, 90% z tych żyjących dziko w mieście nie potrafi nawet złapać myszy tylko żebrzą po piwnicach. Przywiązują się jedynie do miejsca i do swojej miski. A pies się przynajmniej przywiązuje do człowieka i darzy go szczerym uczuciem)
jak można być takim śmiecie. Każde schronisko przyjmie psa, nawet jak jest wypełnione w 200%. Zajebał bym chuja jebanego
Sadole bronią praw zwierząt? Spierdalać na Kwejka. Pies nie przywiązuje się do człowieka, a się od niego uzależnia.
Dziwisz się że koty w mieście nie łapią myszy? Może dlatego że ich nie ma? Kot mi nie nasra do łóżka bo w przeciwieństwie do psów są w miarę czyste, i zazwyczaj nie jedzą gówien swojego gatunku. Tak poza tym kot nie sra pod każdym słupkiem, nie szcza na każdą rzecz którą widzi, i nie rucha każdej rzeczy która się rusza (włączając właścicieli)
Dziwisz się że koty w mieście nie łapią myszy? Może dlatego że ich nie ma? Kot mi nie nasra do łóżka bo w przeciwieństwie do psów są w miarę czyste, i zazwyczaj nie jedzą gówien swojego gatunku. Tak poza tym kot nie sra pod każdym słupkiem, nie szcza na każdą rzecz którą widzi, i nie rucha każdej rzeczy która się rusza (włączając właścicieli)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów