📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AndcRew Ty uzależniłeś się za to od głupoty, ale to jeszcze nie powód by nas nią epatować.
Nie rozumiem po co te spory co lepsze:kot czy pies.. dla mnie i tego i tego nie powinno się krzywdzić. Współczucia dla bezbronnych istot trochę ludzie..
Niesamowite argumenty, ociekające testosteronem i inteligencją sprawiły że odechciało mi się dalszej dyskusji z tymi istotami.
w mojej okolicy
AndcRew. Wydaje mi się ze masz jakiś problem do psów,może jestes kibolem i żle ci sie one kojarzą co ??Albo jakaś trauma z dzieciństwa ze jakiś kundel bzykał twoją nogę? ach szkoda mi ciebie .Pies dobrze wychowany i ułożony nie jest żadnym problemem by trzymać go w domu,do tego trzeba mądrego własciciela który bedzie dla tego psa Panem a nie koleżką,up@to ze lubisz kotki to pewnie oznaka tego ze jesteś jechowy badz też popierdolony dziekuje idz spac i nie pierdol !
o mój piesek , przypuszczałem że sam się nie uratuje. Ale żeby ktoś mu pomagał. To ma być SPARTA . Znajde go i znów go przywiąże
witkos2005 napisał/a:
@Up W mieście to trudno znaleźć właściciela ale na wsiach tak powinno się robić ^^ I wrzucać wideo ze skurwielami tutaj
Człowiek ze wsi czegoś takiego nie zrobi...
Pies jest zajebisty i chuj ! Nie ma lepszego przyjaciela. On uzależnia się od człowieka a Ty od Niego.
Nie wiem co bym zrobił człowiekowi gdyby kopnął mojego Owczarka !
Wabi się Nero i ma 13 miesięcy
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/664397_531078046920557_...
Nie wiem co bym zrobił człowiekowi gdyby kopnął mojego Owczarka !
Wabi się Nero i ma 13 miesięcy
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/664397_531078046920557_...
Kiedyś po wsi krążyła historia o takim jednym typie:
Miał psa i chciał się go pozbyć. Pierdolnął go parę razy z zaskoczenia łopatą w łeb (tak że pies nie wiedział co się dzieje) i zakopał w lesie pół kilometra od domu. Pies oczywiście nie wykorkował, wrócił pod dom. Koleś prawie zawału dostał jak go zobaczył.
Chuj mu w dupę.
Ogólnie to na wsi jest ciekawie:
Pewien facet zamyka się na klucz w pokoju na noc. Jego baba chciała go kiedyś przeżenić kosą - i to taką do koszenia.
Miał psa i chciał się go pozbyć. Pierdolnął go parę razy z zaskoczenia łopatą w łeb (tak że pies nie wiedział co się dzieje) i zakopał w lesie pół kilometra od domu. Pies oczywiście nie wykorkował, wrócił pod dom. Koleś prawie zawału dostał jak go zobaczył.
Chuj mu w dupę.
Ogólnie to na wsi jest ciekawie:
Pewien facet zamyka się na klucz w pokoju na noc. Jego baba chciała go kiedyś przeżenić kosą - i to taką do koszenia.
JURIJ_77 napisał/a:
(btw. - pasożytami to są koty, 90% z tych żyjących dziko w mieście nie potrafi nawet złapać myszy tylko żebrzą po piwnicach. Przywiązują się jedynie do miejsca i do swojej miski.
Jesteś takim imbecylem, że nawet obalenie przeze mnie tych pierdół, poparcie tego dowodami i wytłumaczenie ci jak jest naprawdę nie pomoże, więc jedynie współczuję ci, że pod czaszką masz kilkaset gramów kału zamiast mózgu.
sama miałam to tu wrzucić no skurwysyństwo na fb wszyscy wrzucali ale nikt dobrać się do skurwiela nie umie ;/
BongMan napisał/a:
Jesteś takim imbecylem, że nawet obalenie przeze mnie tych pierdół, poparcie tego dowodami i wytłumaczenie ci jak jest naprawdę nie pomoże, więc jedynie współczuję ci, że pod czaszką masz kilkaset gramów kału zamiast mózgu.
skoro już zacząłeś używać takich określeń ... przynajmniej byłem obdarzony w domu matczyną miłością - a Ty synu Strasburgera z nieprawego łoża co najwyżej byłeś kochany przez przybranego tatę w Twoją suchą dupcię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów