18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poligon6 2019-12-06, 10:45 11
Wiadc, ze to typowy pies do ruchania z "pańcią". Bezuzyteczne bydle.

Pamietam ze jak chowało sie szczeniaki by pilnowały domostwa np przed lisami, bezpańskimi psami i złodziejami i po roku się nie sprawdzały. Np lis wygryzł wszystkie kury w kurniku a wolnobiegajacy pchalrz w tym czasie spał w budzie 2 metry obok kurnika.

Wtedy szło sie z takim kundlem nad rzekę, nad rzeka była kładka, a zaraz obok jaz spietrzajacy wode. Takiego bezuzytecznego pchlarza po prostu wodowano na wiosne jak woda była spietrzona i wiry przy jazie go wciagały. Nawet wora z cegłami nie trzeba było brac.

No bo po co ta kobita trzyma takie duze bezużyteczne bydle jak boi sie maskotki.
Zgłoś
~Velture 2019-12-06, 11:05 30
poligon6 napisał/a:

Pamietam ze jak chowało sie szczeniaki by pilnowały domostwa np przed lisami, bezpańskimi psami i złodziejami

Ja się wychowałem w mieście i nie mieliśmy tam kur, kurników ani lisów więc ten problem nie występował. Do tego duży pies w mieszkaniu sprawdzał się idealnie jako alarm i złodziej nawet nie myślał o włamywaniu. No bezpański pies do mieszkania nie wejdzie więc i ten problem odpada.
Niemniej jednak widzę, że miałeś trudne dzieciństwo.
Zgłoś
TRQPL 2019-12-06, 11:25 6
Każdy by slierdalał przed T-REX'em
Zgłoś
w................y 2019-12-06, 12:45 19
~Velturałkę napisał/a:

Ja się wychowałem w mieście i nie mieliśmy tam kur, kurników ani lisów więc ten problem nie występował. Do tego duży pies w mieszkaniu sprawdzał się idealnie jako alarm i złodziej nawet nie myślał o włamywaniu. No bezpański pies do mieszkania nie wejdzie więc i ten problem odpada.
Niemniej jednak widzę, że miałeś trudne dzieciństwo.

on był po prostu za dzieciaka ruchany przez takie psy i trauma zrobiła swoje
Zgłoś
kampton 2019-12-06, 12:46 3
Jest i on, nadworny weterynarz sadictica.
Zgłoś
poligon6 2019-12-06, 12:51 7
kampton napisał/a:

Jest i on, nadworny weterynarz sadictica.

Ja kundli nie leczę. Psa mozna leczyć jak dostanie pcheł, świeżbu, skaleczy się. Ale jak dostanie raka to nie przeprowadza sie operacji tylko usypia. Dziwie sie frajerom którzy potrafia wydac 1700 i wiecej złoty na taka operacje a po roku pchlarz i tak umiera bo sa przerzuty. Za 1700 zł masz nowa konsole PS4 PRO 1TB wraz gra, mozna dziecku kupic.
Zgłoś
Krzysztof_M 2019-12-06, 13:00 16
Wolałbym psa spróbować wyleczyć z raka niż ciebie, takich to usypiać i z ps4 grzebać bo szkoda na pochówek
Zgłoś
PierógZmięsem 2019-12-06, 13:43
heh,ucieka bo są filmy xxx w których taki t-rex rucha wszystko
Zgłoś
kampton 2019-12-06, 13:46
@Poligon6 Ty to robisz za darmo i znasz się na robocie jak nikt inny.
Zgłoś
poligon6 2019-12-06, 13:58 2
kampton napisał/a:

@Poligon6 Ty to robisz za darmo i znasz się na robocie jak nikt inny.

Jeszcze tego brakuje bym sie babrał z pchlarzami, po prostu pisze jak było i jest. Czasami tylko jakis z gazu dostanie albo octu jak ujada przy bramie.
Zgłoś
hendrix_radek 2019-12-06, 14:16 7
poligon6 napisał/a:

Jeszcze tego brakuje bym sie babrał z pchlarzami, po prostu pisze jak było i jest. Czasami tylko jakis z gazu dostanie albo octu jak ujada przy bramie.

W zakładzie psychiatrycznym mają internet dla pacjentów? Bez limitów? Fiu fiu
Zgłoś
poligon6 2019-12-06, 14:22 4
hendrix_radek napisał/a:

W zakładzie psychiatrycznym mają internet dla pacjentów? Bez limitów? Fiu fiu

Ładnie się wam powodzi. Donoszą wam w wiadrach czy macie z węza? .
Zgłoś
boo 2019-12-06, 14:43
Z DA niech spróbuje
Zgłoś
zenasek 2019-12-06, 15:03 2
Ten pies ma wiecej rozumu niż bohaterowie filmikow na tym portalu. Widzi dużo wiekszego przeciwnika z wielkimi zębami to się wycofuje, wie że nie ma szans w konfrontacji z nim. Filmik zabawny ale nabijanie się z głupoty i tchórzostwa psa nie świadczy zbyt pozytywnie o widzach
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem