dość pieskie życie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
dość pieskie życie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pan kapitan napisał/a:
Zwierzaki stać na bohaterstwo [...]
Ale mi to bohaterstwo... Ten pies po prostu "zapina" trupa - przypatrz się uważnie
Dokładniej 0:49 i dalej
Znam te ruchy. Mój pies całe swe życie "depcze" kotkę, wcześniej kocura, ale gdzieś uciekł - widocznie miał już dość
Cytat:
Ale mi to bohaterstwo... Ten pies po prostu "zapina" trupa - przypatrz się uważnie
Dokładniej 0:49 i dalej
Znam te ruchy. Mój pies całe swe życie "depcze" kotkę, wcześniej kocura, ale gdzieś uciekł - widocznie miał już dość
dobrze że ciebie nie zapinał -.-
kurwa żebyśmy wszyscy byli tacy
ten drugi pies poczul padline, moj tez zakopuje kosci
Ja miałem okazje oglądac podobną sytuacje gdy byłem w Meksyku, tam widzialem jak pies sciaga potrąconego psa, zyjacego z ulicy i umyślnie wciaga go w cień muru aby ten nie lezal na słońsu.... Zachowanie które moglby uczyc sie od niego nie jeden Polak...
Zwierze nie zawiniło a człowiek każdy, od kiedy pojawił się człowiek to zmierza do zagłady. Powinniśmy mieszkać w lepiankach z błota jak to czasem na discovery leci taki program wtedy by panowała miłość, szacunek i żylibyśmy w zgodzie z naturą (najpiękniejszą rzeczą na ziemi której jest coraz mniej ze stulecia na stulecie, miesiąca na miesiąc, z dnia na dzień.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów