dość pieskie życie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
dość pieskie życie
Właśnie dlatego to niesprawiedliwe żeby nazywać policjantów psami.
Oglądając takie filmiki pojęcia "zezwierzęcenie" i "człowieczeństwo" wydają się nie mieć racji bytu. Zwierzaki stać na bohaterstwo a człowiek rzadko kiedy zrobi coś dla innych. Kufel zimnego piwa za filmik.
nie wiem czemu tak stary i znany film dopiero wpadł na sad
Psy są wielkie, sam mam od dwunastu lat owczarka szkockiego, jestem strasznie do niego przywiązany. Pamiętam sytuację sprzed kilku lat gdzie pies sąsiada zaplątał się szyją w huśtawkę mojej młodszej siostry, mój pies wtedy zwabił mojego ojca szczekaniem i szarpaniem do tej huśtawki i tak uratował tego drugiego psa. Do dzisiaj kiedy ta moja już 13sto letnia siostra wychodzi do sklepu czy na spacer lassie idzie z nią zawsze od strony jezdni i stara się ją zakrywać swoim cialem kiedy przejeżdzają samochody, zdarza mu się nawet usiąść na jezdni a wtedy ona musi go zdzierać za kudły z tej drogi żeby ktoś mógł przejechać. A po za tym to umię otwierać drzwi skacząć na klamkę, ma strasznie dużo do powiedzenia i do tego umię strzelić focha.
Niesamowicie inteligentne bydle...
I wiecie co? Ten sierściuch lepiej by pasował na Wawelu jak ten kaczor...
I wiecie co? Ten sierściuch lepiej by pasował na Wawelu jak ten kaczor...
Jeszcze jakiś oszołom chciałby powiedzieć, że jakiś tam bóg sprawił, że ludzie wiedzą co to moralność? Odpowiadam: idź, powiedz to temu psu.
@Żołądkowa
A gotuje? Bo jak tak, to brzydko wyzywać mamusię od psów...
@Żołądkowa
bądz tak miły i podaj swój adres
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów