Zabrałem swojego psa do opieki społecznej, spytać jakie zasiłku mu przysługują. Facet za ladą powiedział "Idioto, nie przyznajemy pieniędzy psom!" więc sprzeczałem się z nim. "Dlaczego nie? Jest brązowy, śmierdzi, w życiu nie przepracował ani jednego dnia i nie mówi słowa po polsku." facet odpowiedział "Pierwszy przelew w poniedziałek."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
słabo kombinujesz, jakbyś mu wydłubał oczy to by dostał rentę inwalidzką, a Ty więcej piw za filmik
No to masz nowa glowe rodziny w domu
soqu1 napisał/a:
słabo kombinujesz, jakbyś mu wydłubał oczy to by dostał rentę inwalidzką, a Ty więcej piw za filmik
ja się pytam: gdzie tu kurwa jest filmik?
@djhexe Przyjrzyj się uważniej. Musisz kliknąć ten trójkącik, żeby zaczął się odtwarzać.
Srumun kurwa!!! Nauczcie się wreszcie, imbecyle, że Rumun i cygan to nie to samo! Rumun to obywatel Rumunii - rozwiniętego kraju, który należy do UE i NATO. Cygan to... No cóż, jak ostatnio napisałem na necie czym jest cygan, to straszono mnie sądem, powiem więc tylko, że pewien Austriak jakieś 70 lat temu wiedział co z nimi zrobić.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@Up Rumunia krajem rozwiniętym? Czytałem niedawno książkę pana Michała Kruszona który wielokrotnie odwiedził tenże kraj. Smród, bród, głód, gusła i zacofanie. Oni są tak samo rozwinięci jak dywan w przedpokoju!
BongMan napisał/a:
No cóż, jak ostatnio napisałem na necie czym jest cygan, to straszono mnie sądem
eee tam, pewnie Cię ktoś cyganił
Gruby84 napisał/a:
Oni są tak samo rozwinięci jak dywan w przedpokoju!
Jestem pewny, że gdybym miał dywan w przedpokoju to byłby on w pełni rozwinięty. Chyba, że pisałeś właśnie o moim, faktycznie nierozwiniętym, bo nieistniejącym, dywanie.
daj mu kubek i niech zbiera kasę w tramwajach, tylko nie zapomnij żeby śmierdział do tego gównem
@Gruby84 a ja czytałem pewną francuską książkę w której napisano, że w Polsce jest już podobno ponad 100 komputerów. Skoro to napisano w książce to powinieneś w to uwierzyć. A poza tym to weź lepiej ten dywan z przedpokoju i idź go wytrzep. Mama się ucieszy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów