Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdego człowieka który skrzywdził by psa zakatowałbym go na śmierć
Nawet jeżeli miał by być to ktos z mojej rodziny
Wielki obrońca praw zwierząt...
a konia tłuczesz jak pojebany
brawo, jestem za... od dzieciństwa wyznaję tą samą zasadę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szacunek większy należy się przeciętnemu psu 100000000000 raazy bardziej niż przeciętnemu człowiekowi...
pozdrawiam, w chuju mam kto to sobie będzie cytował, wstawiał na mistrza, wydrukuje sobie ten koment na kartce i będzie się nim podcierał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Swojego zdania nie zmienię i koniec... popieram ludzi typu: "Mr. Hans"... brawo dla Ciebie!!!
Zajebisty masz system wartości, współczuje. Ożeń się z psem, po co Ci rodzina
Nie do wszystkiego należy podchodzić dosłownie- podejrzewam, że tej osobie chodziło o skatowanie zwierzęcia przez tego człowieka. (Psy są wyjątkowo uczciwe i lojalne nie tak jak ludzie - którzy mają własne zdanie i zdrada jest na porządku dziennym).
Jakby to zrobił w obronie własnej to też?
Jesteś szalony.
Mocno nagiąłeś to zdanie- chodziło o zabójstwo a raczej katowanie potencjalnie bezbronnego zwierzęcia.
zgadzam się z tą kampanią przeciwko ludzkiemu debilizmowi ale śmieszą mnie pseudo-obrońcy praw zwierząt. Nad pieskiem, kotkiem się zlituje bo sweetaśny, mięciutki i pogłaskać można, ale jak wpier*ala kotleta na obiad, założy skórzaną kurteczkę lub wciamka pasztecik z kurcząt to już pewnie prawa zwierząt nagle ch*j strzelił.
Pasztety i kotlety to już inna sprawa - widzisz, to nasze pożywienie i normalna kolej rzeczy. Mimo wszystko jesteśmy częścią ziemi i to normalna kolej rzeczy, że ktoś zdobywa pożywienie.
Przepuszczasz je w drzwiach, kłaniasz się im na ulicy i nie siadasz, póki one nie siądą?
Prawdopodobnie chodzi o to, że woli mieć w domu psa jak śmierdzącego bezdomnego, któremu dano szansę, której z kolei sam nie wykorzystał.
No i to chyba tyle...
a potem wrzuci swą noc poślubną z psem na harda z dopiskiem "jak było to sorry"
To zapierdalaj do chin i działaj, sporo będziesz miał roboty
Już to zrobił. Jego chłopak jest policjantem.
Jak ogoś miałbyś zabijać to najlepiej by było jakbyś sam siebie zabił.
Takich pojebańców jak ty to powini przy urodzeniu likwidować.
Szanować zwierzę, trza! Bo my też jesteśmy zwierzętami. Jeść też trzeba, dlatego nawet jak się brzydzicie - ale jesteście bardzo głodni, zjecie nawet swojego starego. Zabijać nie wolno, chyba że w obronie. Życie ludzkie, jest tak samo ważne jak życie zwierzaka. A to, że jem zwierzęta nie znaczy, że ich nie szanuję. Nie ja je zabiłem, jem tylko zwłoki. Morał z tej bajki jest krótki i nie, którym znany: Szanujcie zwierzęta, wpierdalając je sami!
Mr.Hans napisał/a:
Sądząc po nicku, pies to najlepsze co mu się może trafić. Ah te niemki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów