Mrożąca krew w żyłach walka koguta z psem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chuj nie pies, moj dawno by go zakatrupił, i bez tego kuraki na wsi chętnie by podusił
Chyba azja. Pies ma skośne oczy.
pies pizda kogut frajer
Tez mnie zaatakowal kogut jak mialem jakies 4 lata na pikniku rodzinnym na wiosce, wbil sie w sweterek zajebal ze trzy, cztery razy w gebe i spierdolil. Nocka w szpitalu na antybiotykach ze spuchnietym ryjem i puscili do domu. mam 3 blizny do dzisiaj, wszystkie dobrze widoczne. Od rodzinki wiem tylko ze wujaszek lekko wciety zlapal straszne cisnienie jak mu wytlumaczyli co sie stalo, zlapal chujka i zajebal bez pomocy broni bialej
To jakis mieczak. Prawdziwe koguty-twardziele biora udzial w cock magic.
Heh przypomniało mi się jak mój pies przyjechał po raz pierwszy na wieś. Sąsiadka (taka typowa wiejska spierdolina) miała w zwyczaju wypuszczać kury na podwórko (a jest wspólne), pomimo zakazów itp. Jak się goniło, bo suki rozgrzebywały wszystko, to ta kurwa potrafiła zgłosić na pały sprawę (za co potem dostała mandat, bo kury maja być w zagrodzie).
Jak mój pies po wyjściu ze samochodu zobaczył ptactwo (a w mieście cięty, zwłaszcza na wrony, które w podzięce potem go atakowały i przed nim się ostrzegały), jak nie puścił się za nimi, tak pióra wszędzie latały. Jak zjebały do kurnika a mi udało się go złapać, tak przez bity miesiąc jak siedzieliśmy u babci nawet dzioba nie wystawiły za drzwi kurnika Z drugiej strony szkoda, że tylko parę piór wyrwał, a nie zagryzł jakiejś, może ta stara suka nauczyłaby się trzymać te kury za ogrodzeniem. :[
Przy okazji, psy fajnie myszy łapią. Jednym płynnym ruchem potrafią poderwać i złamać kark myszce. I w odróżnieniu od kotów polują na szczury i się ich nie boją, więc taki kogut ma szczęście, że pies nie chciał go zagryźć, bo właściciel mu nie dał, a bał się go silniej niż instynkt mu nakazywał w tym momencie. Tylko pióra mu powyrywał, nawet go nie drasnął.
Psy są zajebiste, a koty, tfu koguty to chuje.
Jak mój pies po wyjściu ze samochodu zobaczył ptactwo (a w mieście cięty, zwłaszcza na wrony, które w podzięce potem go atakowały i przed nim się ostrzegały), jak nie puścił się za nimi, tak pióra wszędzie latały. Jak zjebały do kurnika a mi udało się go złapać, tak przez bity miesiąc jak siedzieliśmy u babci nawet dzioba nie wystawiły za drzwi kurnika Z drugiej strony szkoda, że tylko parę piór wyrwał, a nie zagryzł jakiejś, może ta stara suka nauczyłaby się trzymać te kury za ogrodzeniem. :[
Przy okazji, psy fajnie myszy łapią. Jednym płynnym ruchem potrafią poderwać i złamać kark myszce. I w odróżnieniu od kotów polują na szczury i się ich nie boją, więc taki kogut ma szczęście, że pies nie chciał go zagryźć, bo właściciel mu nie dał, a bał się go silniej niż instynkt mu nakazywał w tym momencie. Tylko pióra mu powyrywał, nawet go nie drasnął.
Psy są zajebiste, a koty, tfu koguty to chuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów