Ogląda siebie na laptopie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
teken napisał/a:
Zajebisty pies, co to za rasa ?
nie mogę kurwa, jamnik szczebrzystobrody, taka mieszanka Bongmana i Penera.
Szoqn napisał/a:
a nie zgadłeś bo malamut
Kurde, jak czasami patrzę na rtakie zwierzęta to nachodzi mnie myśl, że część z nich jest tępa. Mój kot i pies już od dawna luster używają do rozglądania się po domu (są w przedpokoju i wszystko dzięki nim widać) i nie dają się nabrać na żadne zdjęcia i filmy z nimi. Z drugiej strony to zabija zabawę.
Szoqn napisał/a:
Jakiś ty kurwa śmieszny , przecież nie każdy musi wiedzieć co to za rasa. Gość się grzecznie zapytał a ty sprute od razu odwalasz. Nie pozostaje nic innego jak napisać haters gonna hate.
Szoqn napisał/a:
chlopak mogl nie wiedziec... to nie husky lecz malamut. niewielu ludzi zna ta rase gdyz jest bardzo podobna do huskiego... miedzy innymi Ty..
I tak przez cały filmik...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów