📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niech totolotka idzie postawić jeszcze z takim szczęściem.
kurwa ktora dziwka nie nakarmila dzisiaj chomika?
Twerkujacyswir napisał/a:
Dziś widzę w rozpisce że była kolej Twojej dziewczyny, wiec dowiedz się o co kaman.
Twerkujacyswir napisał/a:
5MB w 30 sekund to nie tak źle bywało gorzej na tej stronie.
Po ostatnim słowie na nagraniu, widac że pies należy do operatora kamery i wabi się Trivingo.
Taki temat, że filmik zajebisty, motyw wydaje się autentyczny, player sadola daje radę, nie ma za co hejtować burka bo jest czarno-biały w ciapki... po prostu nie ma do czego się przypierdlić.
Taki temat, że filmik zajebisty, motyw wydaje się autentyczny, player sadola daje radę, nie ma za co hejtować burka bo jest czarno-biały w ciapki... po prostu nie ma do czego się przypierdolić.
Taki temat, że filmik zajebisty, motyw wydaje się autentyczny, player sadola daje radę, nie ma za co hejtować burka bo jest czarno-biały w ciapki... po prostu nie ma do czego się przypierdolić.
Jebany. Fizyka go uratowała, a obstawiałem w którym kierunku jego ścierwo poleci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów