Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Pies
devilmannek • 2016-09-03, 17:40
Ostatnio kupiłem nowego psa- piękny, długowłosy, czarny jak smoła owczarek niemiecki. No i teraz powstaje pytanie, jak go nazwać?

Żona zaproponowała murzyn, ale bez przesady, nie będę go przecież na łańcuchu trzymać.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
KrisCFC 2016-09-03, 18:54 3
Nazwij go Hitler, w końcu niemiecki.
Zgłoś
binladden 2016-09-03, 20:03 1
No to Afroamerykanin.
Zgłoś
POPEJE 2016-09-03, 20:20
a mój pieseł ma taką zabawkę i jak mu rzucam to ją przynosi, zamiast aport to mowię do niego : przynieś murzyna
Zgłoś
mateusos 2016-09-03, 20:38 4
Jak kurwa
Gazor!
Zgłoś
BrunerOvned 2016-09-03, 20:59
"Skurwiel" będzie idealnym imieniem dla psa... Fajna zabawa na spacerze!
Zgłoś
bleblebator1 2016-09-03, 21:09
@up
Ta, szczególnie przy sebiksach pijących piwo po bramach
Zgłoś
Godomogo 2016-09-03, 23:06
Sprawdź czy wgl się zda, zalecam test na uczulenie na bawełnę.
Zgłoś
W................. 2016-09-03, 23:21 9
Jedna baba w mojej okolicy nazwała czarnego kundla "Cygan". Ma go już kilkanaście lat i kiedy go tak nazywała, to nie było to coś dziwnego. Teraz woła go jakoś tak ciszej... i rzadziej... Tych "Cyganów" były zresztą na osiedlu, gdzie mieszkałem, 2 sztuki.

Inny facet ma gdzieś od 10 lat suczkę, która wabi się "Bumba". Jakoś w zeszłym roku przestał wołać, tylko gwiżdże.

Jeszcze inny nazwał swojego psa "Nero". Tak z 10 lat temu, kiedy wołał psa, gówniarze z osiedla zaczęły mu odkrzykiwać "Burning Rom". Zmienił na coś, ale nie pamiętam na co.

Inny miał psa "Ajaks", na co ci sami gówniarze oczywiście mu dośpiewywali "Amsterdam".

Słyszałem też o gościu, co miał jamnika wabiącego się "Terror". Jamnik ten miał pysk krzywy jak tico po czołówce i reagował furią na komendę "JUDE!". Pies został odebrany właścicielowi po donosie.

No i jeszcze perełka... Jeden sąsiad nazwał psa rasy amstaff "Koleś". Pies okazał się wyjątkowym pacyfistą, a sąsiad kilka razy pożałował tej decyzji i w końcu zmienił mu imię na "Korek". Podobno klnie pod nosem, że "to żeby się tak nie dawał ruchać".

Aaa... i jeszcze był facet z dość niskim czółkiem, który psa nazwał "Góral". Sytuację znam tylko z trzeciej ręki. Podobno musiał dość śpiesznie wyjeżdżać z urlopu w Murzasichlu.
Zgłoś
R................i 2016-09-04, 9:35 11
To i ja opowiem historię.

Gdzieś na wsi, pewien człowiek nazwał swojego psa "Widzę". Pies miał już kilka lat, reagował na wezwania itd., chodził z panem na pole, do lasu itd. Pewnego razu w lesie, jakaś baba co zbierała jagody, odczuła ogromną potrzebę zasadzenia papierzaka. W tym samym lesie niedaleko, był na spacerze ten facet z psem. Baba wlazła w krzaki, ściąga gacie, a facet w tym samym czasie woła na swojego psa: "Widzę, Widzę". Baba się speszyła, gacie do góry i myk w inne krzaki, po chwili jednak słyszy "Widzę, widzę". Baba się wkurwiła: "To się Pan nie gap, bo chce się wysrać!"

Zgłoś
h................o 2016-09-04, 10:25
U mnie na osiedlu babka nazwała psa Dakota, więc chyba nic mnie już nie zdziwi...
Zgłoś
L2b 2016-09-04, 12:18
Ja miałem psa którego nazwałem Murzyn, i nie trzymałem go na łańcuchu... wystarczy go nauczyć posłuszeństwa, aby wiedział kto jest jego panem.
Zgłoś
woytasw 2016-09-04, 12:30
To owczarek podpalany?
Zgłoś
paczkowoz 2016-09-04, 20:50 1
przychodzą goście i tekst żony:
-Przywiąż murzyna do łańcucha bo znowu kogoś zaatakuje
Zgłoś
Granulat 2016-09-05, 21:33
Przecież nie musisz. To tylko imię głuptasie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem