📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Czekamy na gorący komentarz z Podlasia
Niesamowite. Border Collie, pies pasterski w swoim naturalnym środowisku. Jeśli się takiego bierze trzeba mu poświęcić dużo czasu bo pies nie usiedzi w miejscu.
I to jest kurwa pies.
Zeal napisał/a:
Ciekawe co na to Poligon.
A co na to ma mieć poligon? Pies w pracy, nikt go nie przytula, nie całuje. Jest jak Pan Bóg Ojciec przykazał.
hfbnmiuytp napisał/a:
A co na to ma mieć poligon? Pies w pracy, nikt go nie przytula, nie całuje. Jest jak Pan Bóg Ojciec przykazał.
Jak kto przekazał?? Ty tak na poważnie z tym ciemnogrodem wyjeżdżasz?
edmund napisał/a:
ma wyjebane na marne prowokacje
A Ty co? Jego chłopak, że się za niego odzywasz?
ePeeL napisał/a:
A Ty co? Jego chłopak, że się za niego odzywasz?
aleś mi dojebał, chyba ze zlości wpierdolę koledze z mlodszej klasy pojutrze,
bo jutro niedziela
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów