📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:39
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przecież to szczeniak, mój psiuńco jak był malutki, to łapał ząbkami za nogawkę, czterema łapkami obejmował nogę i tak odbywał cały spacer , dopiero po jakimś tygodniu załapał, że fajniej jest biegać naokoło i łapać za nogę znienacka
wygląda na starego dobrego dziadka z nsdap, pewnie ma wprawę z usuwania takich podistnień..
i tak długo wytrzymał myślałem że mu z buta zajebie
leonidkacap napisał/a:
i tak długo wytrzymał myślałem że mu z buta zajebie
Kurwa bez kitu, też liczyłem na siarczystego kopa z czuba, a tu takie rozczarowanie... :/
tego starego capa by trzeba tak wydupić z parkietu, dziadzisko plącze tymi kulasami jakby miał na zawał zejść.
januszbulina napisał/a:
Sorry ale Hitler był psiarzem. Co zresztą widać po charakterach psiarzy których widzę.wygląda na starego dobrego dziadka z nsdap, pewnie ma wprawę z usuwania takich podistnień..
matmus95 napisał/a:
A ty do czego w życiu doszłeś? On w życiu pracował w obsłudze obozu, strzelał do żydów i słowian, uciekł do Argentyny i 75 lat później jeszcze jest w stanie tańczyć. Zobaczymy jak ty w jego wieku będziesz tańcował.tego starego capa by trzeba tak wydupić z parkietu, dziadzisko plącze tymi kulasami jakby miał na zawał zejść.
Tam gdzie było duszenie wylinką hahahahah
zajac1190 napisał/a:
Z buta na łeb i do gara pchlarza jebanego
A potem - dla zepsucia smaku - do gara z tobą.
Amerrozzo napisał/a:
A potem - dla zepsucia smaku - do gara z tobą.
Ze mnie malo tluszczu, raptem 85 kg. Dodatkowo proponuje twoja starą ona 150 kg to i tlusto bedzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów