Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Stałem na światłach po zmianie na zielony ruszyłem , zaraz po tym auto podskoczyło i usłyszałem skowyt jak na filmiku wysiadłem z auta i juz słysze leci ... Bambistka zajebana że co ja robie psa przejechałem wyzywa mnie od debili ,że dzwoni po Policję . Psa nie widziałem bo nie miałem jak zobczyć idealnie wpasował się pod zdrzeżak . Po chwili patrzę a kobita podchodzi i wyciaga ręke do tego psa ... Pies rozszarpał jej pół dłoni zanim zdążyłem dobiec chwilę pozniej zdechł .
Taka przestroga jak by ktoś chciał pomóc w takiej sytuacji
Za każdym razem gdy oglądam podobne filmiki przypomina mi się historia z przed kilku lat kiedy przejechałem WV t4 kundla .
Stałem na światłach po zmianie na zielony ruszyłem , zaraz po tym auto podskoczyło i usłyszałem skowyt jak na filmiku wysiadłem z auta i juz słysze leci ... Bambistka zajebana że co ja robie psa przejechałem wyzywa mnie od debili ,że dzwoni po Policję . Psa nie widziałem bo nie miałem jak zobczyć idealnie wpasował się pod zdrzeżak . Po chwili patrzę a kobita podchodzi i wyciaga ręke do tego psa ... Pies rozszarpał jej pół dłoni zanim zdążyłem dobiec chwilę pozniej zdechł .
Darowanemu kundlowi ręki przy śmierci się nie podaje.
Chyba że to lubi
Za każdym razem gdy oglądam podobne filmiki przypomina mi się historia z przed kilku lat kiedy przejechałem WV t4 kundla .
Bardzo kurwa dobrze!!! Dziena za tą historię, multum satysfakcji! Jak ja nienawidzę wszystkich tych pierdolonych nieodpowiedzialnych skurwysynów, którzy nie pilnują swoich gówniaków, czy pchlarzy a potem pretensje do całego świata bo coś się stało. Mam nadzieję, że rączunia już nie wróciła do dawnej formy, pies ją jebał!
Jadąc sobie po pracy do domu mijałem gościa z psem na smyczy na chodniku. Pies nie stąd ni z owąd wskoczył na ulicę prosto pod koła, nawet nie miałem szans wyhamować. nie wiem, czy coś zobaczył po drugiej stronie czy coś go przestraszyło, no w każdym razie nie było już co zbierać. Jak się zatrzymałem to jego truchło miało jedynie drgawki. Także pies na filmiku miał więcej szczęścia niż rozumu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów