Piesek leszek w zabawnej kompilacji 4fun.tv w późnych godzinach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
najlepszy z tego wszystkiego jest dzwiek "walenia"
@up
nie - wszystkie dźwięki ZF Skurcza są najlepsza
nie - wszystkie dźwięki ZF Skurcza są najlepsza
ale to jest, kurwa, głupie! i to tak negatywnie głupie, niestety
dajcie spokój, to jest zrobione po to, aby było głupie! kartony mają być kretyńskie, nie wiem dlaczego sie o to spinacie. Jak dla mnie taka kreskówka może być pokazywana zamiast wieczorynki na jedno wychodzi.
Freaqs, nie dłub w nosie.
Dlaczego te animacje są tak... "roozwleczone"? Chyba aby zardzewiałe zwoje mózgowe widza mogły zaskoczyć.
Pomimo, że tfurcy sięgneli do kanonu gatunku po najbardziej prostackie, obleśne i prymitywne chwyty to i tak poczuciem humoru to ich muza nie obdarzyła, że tak powiem.
...albo towar mieli niskiej jakości.
Pomimo, że tfurcy sięgneli do kanonu gatunku po najbardziej prostackie, obleśne i prymitywne chwyty to i tak poczuciem humoru to ich muza nie obdarzyła, że tak powiem.
...albo towar mieli niskiej jakości.
3 i 5 the best hahaha
jeszcze kozak jest policjant nucacy "Legia to stara kurwa , legia jebana jest , legie trzeba pierdolic , legia od tego jest.|
jeszcze kozak jest policjant nucacy "Legia to stara kurwa , legia jebana jest , legie trzeba pierdolic , legia od tego jest.|
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów